Ben gıcık oldukça keşfete düşüyorlar. Söyle bunların yeri benim keşfet mi yoksa 55+ dayıların keşfet mi?Sen bunlara niye sardın bu kadar 😀
Ben gıcık oldukça keşfete düşüyorlar. Söyle bunların yeri benim keşfet mi yoksa 55+ dayıların keşfet mi?Sen bunlara niye sardın bu kadar 😀
Kimsenin değil ne sen ne +55 likler maruz kalsın buna acayip bir dünya orasıBen gıcık oldukça keşfete düşüyorlar. Söyle bunların yeri benim keşfet mi yoksa 55+ dayıların keşfet mi?
Allah belanı beee bende dinliyom
Benzemediğini nasıl anladın?? Ben sesini duymasam kadın derimLan diyorum bu kadına benzemiyor bir terslik var. Meğer terslik yokmuş. Elamanda kadın değilmiş..![]()
Bunu tarif etmek zor. Hani derlerya erkeğin halinden erkek anlar diye. Öyle bişi diyeceğim ama şu mevcut durumda denecek bir şey değil gerçi..Benzemediğini nasıl anladın?? Ben sesini duymasam kadın derim
Yap yap yap yorum yapYorum yapmayacam..![]()

Nesine yapıyım. Erkek halimden bakıyorum 10 tane olsa 10 unuda daşlan ezerim. Kadın olsam kireç döker kuruturum..Yap yap yap yorum yap![]()
Amaaa tapusu onda bebişimNesine yapıyım. Erkek halimden bakıyorum 10 tane olsa 10 unuda daşlan ezerim. Kadın olsam kireç döker kuruturum..![]()
Tapusuna tüküremmm..Amaaa tapusu onda bebişim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.