- Katılım
- 7 Nis 2024
- Mesajlar
- 4,737
- Tepki puanı
- 458
- Puanları
- 83
- Yaş
- 32
- Konum
- Lüksemburg
- Cinsiyet
- Kadın
Kabul ediyoruz değil mi halledemediğimizi?
abi kadınlar neyi ne kadar yaparsız yapın hep bi eksik bulur , o yüzden az yapcaksın ki biraz fazla yapıncaa vouuuu olsun.
eksik bulmak isteyen buluyor diyorum , yokksaaa ooooooo insanın kendi bile eksik beeHmmm siz eksik yapmıyorsunuz yani, peki.
Abi senin bi boy küçüğün var mı sizin evde bekar olan?Banyoya aspiratör takıldı. Aspiratörün anahtarlısı yok mu dedik. Tesisat çekmek lazım anahtarlı yok. Yanına yaparız ama çirkin olur dendi. Usta gidince söktüm kestim biçtim on numara orjinal gibi anahtar yaptım. Neymiş bazen kendi işini kendin görecekmişsin.
Klimanın kumandası çalışmıyordu. Kumanda denedik kumanda dan değilmiş sorun. İç ünitenin kartı arızalıymış değişmesi gerekiyormuş. Oldu canım gözlerim doldu. Söktüm klimayı kumandanın alıcı gözü arızalanmış eski kumandalı bişi buldum alıcı gözü söküp klimanın kartına taktım çatır çatır çalışıyor. Neymiş ustaya güven olmazmış.
Ben niye bunları buraya yazdım bilmiyorum. Başlık bana bu tür şeyleri hatırlatıyor ondan sanırım ama... Neyse ama kısmı bende kalsın..![]()
Maalesef. Bir evin bir çocuğuyum. Bütün miras bende. Rakibim yok..Abi senin bi boy küçüğün var mı sizin evde bekar olan?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.