çok haklısınız hocammm.....................
sürpriz bir düğün partisi organizasyonu bekliyorumm ben sizden![]()
Holy yapar holy, hatta konfeti falan patlatır aha gör
çok haklısınız hocammm.....................
sürpriz bir düğün partisi organizasyonu bekliyorumm ben sizden![]()
Holy yapar holy, hatta konfeti falan patlatır aha gör
Nasipse hangi tarihte
Münsaiptir @HolySpectre büyüğümüz olarak gençlerin ellerinden tut sevaba girersinbiz bilmiyoz, holy biliyo o düzenlicekmiş organizasyonu bana öle dediler![]()
Masrafları @ivan divandelen karşilar ya koç gibi erkektamam hocam zaten düğün yapmıcaz
ama forum üyeleri kendi arasında toplanıp bize sürpriz düğün partisi yapmak isterse seve seve katılırız![]()
olsun kıyamam ben aşkütellamaMasrafları @ivan divandelen karşilar ya koç gibi erkek
Gerçekten evleniyor musunben şok, ben vefat, ben iptal
![]()
Ev yıkılacak olm nesini sileyim dvsbsbsCanım hocam, şu peteği hayrına bi siliver![]()
Onun daha haberi yok dbdbdpeki bu konu hakkında @demeter ne düşünüyor merak ettim
Sen mi boyadın bunlarıArkadaşlar malum devir ekonomi devri diyerekten şöyle bir çalışma yaptım 💅 bunları kaktüsleyip nikah şekeri niyetine dağıtcam, nası fikir
![]()
Evet alçıdan kalıplarını döküp sonra boyuyorumSen mi boyadın bunları
Alçıdan mi?
Renkleri çok güzell
Çok güzeller, benim pıtırcığı verebilirim![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.