Ozgun bir istek. : )
Filmdeki sahneden bahsediyorsaniz,hala mevcut diye biliyorum.
Hayır şu hamam sahnelerinin öteki yüzünü göstermekti niyetim.
Ozgun bir istek. : )
Filmdeki sahneden bahsediyorsaniz,hala mevcut diye biliyorum.
Hayır şu hamam sahnelerinin öteki yüzünü göstermekti niyetim.
Bütün oyun senden yana @AdrasteiaKızları alıp şehir dışına kaç ve orada yaşananlar orada kalsın djdjdjd
gün değil, doğum günü partisiydi o...Nasıl olsa evleneceğim yok diye takıları toplamak için gün düzenlemeyi planlamıyorsun yine değil mi![]()
Nasıl çıkacak o masraflar düğün sadece görünen kısmıYa bu düğün olmaz nikah olsun diyenlerin çevresini çok merak ediyorum... Düğünde tüm masraflar çıkartılır bildiğim kadariyla galiba artık evleneceğimiz kişilerin akraba ilişkilerine de göz atmak gerekiyor...
@ivan divandelen zaten 5 TL taktığı için...
Ay çok tatlısın mikrop 🥰
Hayır bu gidişle garibim 5 lira da istiklal mahkemelerinde yargılanacak sen nasıl kapora olursun diye
Bu böyle çok uzadı artık nikah tarihi alın hemen hayırlı iş uzatılmaz...
Şakayla filan derken bir bakmışız evlenmişsin minik pumpkin ve ivan sevelim
Neblembeğn ya şaka değil miydişaka olduğunu kim söyledi![]()
Bebek sevesin var gibi :)Bu böyle çok uzadı artık nikah tarihi alın hemen hayırlı iş uzatılmaz...
Şakayla filan derken bir bakmışız evlenmişsin minik pumpkin ve ivan sevelim
Neblembeğn ya şaka değil miydi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.