Eve bira al, fistik mıstık, mezdeke aç oynayin
ben alkol kullanmıyorum, tövbeliyimmm
Eve bira al, fistik mıstık, mezdeke aç oynayin
Farklı meşrubatlar ekleyebilirsin listeye alkol çok dağitir sizi zatenben alkol kullanmıyorum, tövbeliyimmm((((((
Maşallah bekarlığa veda partisi mi düğünün kendisi mi belli değil 😂 en iyisi sadece nikah kıyıp onca parayı çatır çatır balayında beraber yemek 🥸Kimleri davet edeceksen liste yap
İkramlar için ayrı liste yap
Kuaför bakım vs için eve bir kuaför getir bütün kızların işi o gece orada görülsün
Paritiyi nerede düzenleyeceğini düşün
(bence az kişi ile bir otel daha mantıklı sızan düştüğü yerde kalsın)
Daha o bir başlangiçti ama...Maşallah bekarlığa veda partisi mi düğünün kendisi mi belli değil 😂 en iyisi sadece nikah kıyıp onca parayı çatır çatır balayında beraber yemek 🥸
Kızın aklını çelme,git burdan .))))Evlenme aksnnjsjsnjsjs onerim bu
İşte davetlilerin gözünde aynen bu oluyor😅Eşrafı değil hanımı doyuracagiz, gelen de altıniyla gelsin. O ne lan saten gecelikten terligine kadar... Benim mutlu günüme destek olmaya mı geliyonuz yoksa bedavadan eğlenceli hizmet kampına mi...
İşte davetlilerin gözünde aynen bu oluyor😅
Benim hocamKim o mesajlarıma sigara yakan yahu?
Deneyim sahibi degilim,ama evlenmeden once erkek kiz tarafi farketmiyor,hamama giderlermis.Benim aklima nedense boyle durumlar da Tosun Pasa fimindeki,hamam sekansi gelir. : )
Allah tamamina erdirsin.
Benim hocam
Hiç inandırıcı değil 
Damat, parasını söğüşletmek istediğin...Kim o mesajlarıma sigara yakan yahu?
Hamam sahnelerinde gelinen son noktayı göstermek isterdim ancak video kaldırılmis sanırım alınan tepkilerden sonra.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.