Evet sevesim var yaBebek sevesin var gibi :)
Biz bebek seveceğiz diye bi ton masraf çıkarttınız gençlere 😂
Çok diş bileğledim ben bu konuya kuzenimin bebeğini doya doya sevemedim :'(
@pumpkin yabancı değil alır mıncıklarız
Evet sevesim var yaBebek sevesin var gibi :)
Biz bebek seveceğiz diye bi ton masraf çıkarttınız gençlere 😂
nası yaaa
siz şaka mı sandınız![]()
Evet sevesim var ya
Çok diş bileğledim ben bu konuya kuzenimin bebeğini doya doya sevemedim :'(
@pumpkin yabancı değil alır mıncıklarız
Kısa bir bilgi Ivan 4.250 Gr olarak doğmuştur
Kısa bir bilgi Ivan 4.250 Gr olarak doğmuştur
Yok yaa kardeşimin karisi çok minnoş kuzeniminki değişiko kardeşininki değil miydi yaaa
gelin bi tuhaftı ama kuzeninkini seviyorum dememiş miydin yanlış mı hatırlıyorum![]()
Nasıl çıkacak o masraflar düğün sadece görünen kısmı
Hay maaşallah ivan minnak tosuncuk muydun çennKısa bir bilgi Ivan 4.250 Gr olarak doğmuştur
Yok yaa kardeşimin karisi çok minnoş kuzeniminki değişik
Eşek kadar yaş farkı var aramızda düğünlerinde onca koşturmayı yaptim hala daha kıskanıyor
O benim bebeğim gibi (kuzenim) nasıl kıskançlığa sebep olacak bişi olabilir
Aileye uzak birini almıcaksın arkadaş ya
Bütün hastane de elden ele gezilmişiz...
Evet çok görmüşler de böylesini ilk...o zamanlar ilk defa görenler fav seçeneği olmadığından elden ele gezdirme yöntemi tercih edilmiş......... anlamayanlar için..............![]()
Düğünü iptal edip ona dökeceğiniz parayla bankok, sri lanka, tibet bir geziye gidin.
tamam hocam zaten düğün yapmıcaz
ama forum üyeleri kendi arasında toplanıp bize sürpriz düğün partisi yapmak isterse seve seve katılırız![]()
çok haklısınız hocammm.....................arkadaş parasını götünü dönerek sayan millet, evlendiğini niye cümle aleme ilan ediyor anlamam düğün felan, hayır bedavada değil. 🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.