Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 de demis güya, bilmiyorum ama demistir, igrenc adam zaten sevmiyorum... kadinlar ile nasil konusulmasini bile bilmiyor, kironun teki. Türkiyede el üstünde tutulup, programlarinin reyting yapmasina hep sasiriyordum zaten
Onu seven birine sormustum, dedim neyini seviyorsun adamin? Sarki sözleri efsaneymis, kimse öyle söz yazamiyormus...... duyda inanma 😒
Iste milyonlar öyle düsündügü icin, adami tepemize cikardilar... sacma sapan insanlar
Onu seven birine sormustum, dedim neyini seviyorsun adamin? Sarki sözleri efsaneymis, kimse öyle söz yazamiyormus...... duyda inanma 😒
Iste milyonlar öyle düsündügü icin, adami tepemize cikardilar... sacma sapan insanlar
Şarkı sözlerindeki bebeklerin ölmesi kadar acı değil İbrahim Tatlıses ekran insanı, yerini haketmeyen biri, abartılmış şovmen sadece. Sanatçı demek tüm sanatçılara hakaret olur. Sanatçı duyarlı olur
İnsan nereden geldiğini çabuk unutuyor değerlerinin nankörü oluyor.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.