ibraim tatlises bu ne zaman söyledi nasil söyledi ..
beklerdim gerci ama duydum gördüm yinede sok oldum..
so ein scheisskerl !!
kironun teki.
kesinlikle aynen.
Ben bunu cocukken görmüstüm in münchen. Asenanin anneannesine * küfrederek einkaufen yapmisti . Sok olmustum.
Ab da sogumustum zaten.
Onu seven birine sormustum, dedim neyini seviyorsun adamin? Sarki sözleri efsaneymis, kimse öyle söz yazamiyormus...... duyda inanma 😒
Iste milyonlar öyle düsündügü icin, adami tepemize cikardilar... sacma sapan insanlar
Onu seven birine sormustum, dedim neyini seviyorsun adamin? Sarki sözleri efsaneymis, kimse öyle söz yazamiyormus......
Şarkı sözlerindeki bebeklerin ölmesi kadar acı değil İbrahim Tatlıses ekran insanı, yerini haketmeyen biri, abartılmış şovmen sadece. Sanatçı demek tüm sanatçılara hakaret olur. Sanatçı duyarlı olurOnu seven birine sormustum, dedim neyini seviyorsun adamin? Sarki sözleri efsaneymis, kimse öyle söz yazamiyormus...... duyda inanma 😒
Iste milyonlar öyle düsündügü icin, adami tepemize cikardilar... sacma sapan insanlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.