Bilimkurgu - aksiyon - macera - Komedi olabilir
Not yeni çıkanlardan olsun eskileri izledim ben
2.not 7 puan üstü olsun
Not yeni çıkanlardan olsun eskileri izledim ben
2.not 7 puan üstü olsun
Bana da önerildi @Alavarez Mügem tarafindan.
Tam senlik dedi Mügem.
Ve hakliydi.
Cok sey yazabilirim bu film hakkinda lakin yerim ve zamanim dar.
Fokusum Dante Obsesyonundaydi.
Tskler Mügem <3
Önerebilirim.
Bugün şu üsttekini izle mutlaka 🌹bitiremedim halen...son 30 dakika da kaldı...müge önermedi tabi bana, müge zalım.
pek te güzel bir film afişi... tam izlemelik kesin ;pBugün şu üsttekini izle mutlaka 🌹
Yengeç burcu olduğun için ağlarsın sen kesin ama olsun sjdndnpek te güzel bir film afişi... tam izlemelik kesin ;p
ağlayacaksam izlerim ben...dram olsun yeter ki...netfilixte varsa akşam izlerim.Yengeç burcu olduğun için ağlarsın sen kesin ama olsun sjdndn
Mlsf netflişkte yok buradan izledim benağlayacaksam izlerim ben...dram olsun yeter ki...netfilixte varsa akşam izlerim.
peki spasiva. kaçakçı müge
Mobilden izlemek istersen stremio uygulaması da güzel. Subtitles bölümünden dil seçip izleyebilirsin. Görüntü kalitesi daha güzel.peki spasiva. kaçakçı müge
kıymetli bilgiler 🌹Mobilden izlemek istersen stremio uygulaması da güzel. Subtitles bölümünden dil seçip izleyebilirsin. Görüntü kalitesi daha güzel.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.