İzleyip güzel bulduğunuz animeleyi usulca bırakıverin.
İzlemedim arada bir izlerim spor animesi tyOne Outs
![]()
Tür: Spor, Psikolojik
Genel Tür: Seinen
Yayın Tarihi: 8 Ekim 2008 - 1 Nisan 2009
Bölüm Sayısı: 25
Beyzbol üzerinden anlatılan müthiş bir zeka oyunları ve psikolojik baskı animesi.
nasıl yeni sezonEkli dosyayı görüntüle 10317
Ekli dosyayı görüntüle 10318
https://diziwatch.net/jujutsu-kaisen-2-sezon-1-bolum-izle-cm753/
Bölüm beklemekten nefret ediyorum ama çok sevdiğim bir animeydi 8. bölümde bekliyoruz bakalım..
bu spor animesinden çok farklı nunu , gerçekten efsanelerden..İzlemedim arada bir izlerim spor animesi ty
slamdunk aga benim en sevdiğim spor animesibu spor animesinden çok farklı nunu , gerçekten efsanelerden..
adam aslında hiç bir spor dalında iyi değil fakat en iyisi .d
güzel seriydi. Çok uzun zaman oldu kaba saba hatırlasamda güzel oldu aklımda kalmış o dönemlerden elfen liedde öyleydi.2012 yapımı another gerçekten beğenerek izlediğim animelerdendi. kesinlikle tavsiye ederim.
elfen lied bambaşka bişiydi yagüzel seriydi. Çok uzun zaman oldu kaba saba hatırlasamda güzel oldu aklımda kalmış o dönemlerden elfen liedde öyleydi.
Anotherin rehtona diye 2. sezonu çıktı diye bizi kekleyen arkadaşa selam olsun. Aklıma getirdin.
Farkında mısın eskisi kadar hikayesi dram olan anime yok.elfen lied bambaşka bişiydi ya
çok yeni olmasa da devilman crybaby beni tatmin etmişti yaFarkında mısın eskisi kadar hikayesi dram olan anime yok.
Eskiden animelerde ağladığım olurdu duygulandıran çok az anime var.
Çok güçlü bi ana karakter var duyguların arka planda olduğu sürekli savaşılan anime efeklerine önem verilen bir dönem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.