o yaptı diye yapmıyorum hiç bişeyi. ben bişi yaparken o kıstasım değil ki kanks.olm belaltı vurma nan
o yaptı diye sen neden yapıyosun...
tamamen içimden geldiği gibi...
o yaptı diye yapmıyorum hiç bişeyi. ben bişi yaparken o kıstasım değil ki kanks.olm belaltı vurma nan
o yaptı diye sen neden yapıyosun...
samanlığa. gelcen mi ?
Anlaştık o halde :* :)ben o sıvı arap sabunu ile salak gibi beyaz koltuk sildim :/ sonra tekrar koltuğu sildim...
Temizlik konusu açıcam benöğrenmem gereken şeyler var orda detaylı konuşalım
Sizde açabilrisinizsiz daha çok yakışır
Temizliğin püf noktaları 😏
o yaptı diye yapmıyorum hiç bişeyi. ben bişi yaparken o kıstasım değil ki kanks.
tamamen içimden geldiği gibi...
seninle aynı seviyeye gelene kadarZavallı çocuk tüm tuşlara basıyor, evet daha ne kadar düşürebilir seviyeyi izliyoruz.
akın var akınboşver kanks uğraşma, kapatalım bu konuyu artık
bizi itham ettiği ilkokul agümanlarıyla geliyo, sonra da bize kitleyip kaçıyo
malum camia vücut bulabilseydi bence bu şahıs olurdu, acayip benzerlikler gözlemledim şu an![]()
seninle aynı seviyeye gelene kadar
@demeter bence "sana ne" eksenin de dönen ve kendisinden başka kimsenin okuduğunu anlamadığı yargısyla sınırlanmış bu kuru sıkı diyaloğa cevap verme zahmetin de bulnmanın bir anlamı yok
nan o 2 cinsiyetten birini seçemiyo 12 burçtan nası karar verip cevaplıcak bu soruyu .s.sdemeter burcunuz nedir
@demeter
demeter burcunuz nedir
@demeter
benden bişi isteyebileceğini nereden çıkardın ?Ne bu? Buna cevap vermeye tenezzül bile etmem. Hadi daha orijinal cevaplar bekliyorum.
bence siz özelden numara alışverişi yapın. iyi anlaşırsınız. belki güzel ortam oluşur aranızda @demeter@demeter bence "sana ne" eksenin de dönen ve kendisinden başka kimsenin okuduğunu anlamadığı yargısyla sınırlanmış bu kuru sıkı diyaloğa cevap verme zahmetin de bulnmanın bir anlamı yok
illa ki bir cevap vereceksen "sana ne" de ve geç
@demeter bence "sana ne" eksenin de dönen ve kendisinden başka kimsenin okuduğunu anlamadığı yargısyla sınırlanmış bu kuru sıkı diyaloğa cevap verme zahmetin de bulnmanın bir anlamı yok
illa ki bir cevap vereceksen "sana ne" de ve geç
benden bişi isteyebileceğini nereden çıkardın ?
isteklerine yanıtları başkasında ara.
sana ne kardeş sana ne , iyi mi ? seversiniz ? bir daha söylim sana nebence siz özelden numara alışverişi yapın. iyi anlaşırsınız. belki güzel ortam oluşur aranızda @demeter
3 saat düşündün düşündün bunu mu yazdın
bari virgül falan koyaydın araya
bak güzel kardeşim tekrar yazıyorum oku üç beş kez anca anlıcaksın belli..
karşı taraf gördüğü her yerde insanları topa tutup laf sokarken sorun yok ama iş bi 'sana ne'ye gelince vay efendim.. çok konuşmaya gerek yok, kısasta hayat vardır çünkü.
-----
lütfen rica ediyorum beni engelle. ben cidden seninle muhatap olmak istemiyorum. ben engellicem sen de engelle ki karşılaşmayalım.
yeterli değil.sana ne kardeş sana ne , iyi mi ? seversiniz ? bir daha söylim sana ne
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.