alcatraz'ın meyve alırken bile dokunup koklaması hk

velevki

🎈
Altın Üye
Beni üzüyorsunuz gidiyorum.
ben o sıvı arap sabunu ile salak gibi beyaz koltuk sildim :/ sonra tekrar koltuğu sildim...
Temizlik konusu açıcam ben :D öğrenmem gereken şeyler var orda detaylı konuşalım :asik:
Sizde açabilrisinizsiz daha çok yakışır :D
Temizliğin püf noktaları 😏
Anlaştık o halde :* :)

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
o yaptı diye yapmıyorum hiç bişeyi. ben bişi yaparken o kıstasım değil ki kanks.
tamamen içimden geldiği gibi...

boşver kanks uğraşma, kapatalım bu konuyu artık
bizi itham ettiği ilkokul agümanlarıyla geliyo, sonra da bize kitleyip kaçıyo :misshonk:
malum camia vücut bulabilseydi bence bu şahıs olurdu, acayip benzerlikler gözlemledim şu an :misshonk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
boşver kanks uğraşma, kapatalım bu konuyu artık
bizi itham ettiği ilkokul agümanlarıyla geliyo, sonra da bize kitleyip kaçıyo :misshonk:
malum camia vücut bulabilseydi bence bu şahıs olurdu, acayip benzerlikler gözlemledim şu an :misshonk:
akın var akın
güneşe akın
güneşi zaptedeceğiz
güneşin zaptı yakın!

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
erkek arkadaşın potansiyeli taşıyan @Lafebesi 'ni alıp gidiyodun hani ? @demeter
@demeter bence "sana ne" eksenin de dönen ve kendisinden başka kimsenin okuduğunu anlamadığı yargısyla sınırlanmış bu kuru sıkı diyaloğa cevap verme zahmetin de bulnmanın bir anlamı yok
illa ki bir cevap vereceksen "sana ne" de ve geç

alcatraz

🍻
Elmas Üye
@demeter bence "sana ne" eksenin de dönen ve kendisinden başka kimsenin okuduğunu anlamadığı yargısyla sınırlanmış bu kuru sıkı diyaloğa cevap verme zahmetin de bulnmanın bir anlamı yok
bence siz özelden numara alışverişi yapın. iyi anlaşırsınız. belki güzel ortam oluşur aranızda @demeter

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye

3 saat düşündün düşündün bunu mu yazdın :misshonk:
bari virgül falan koyaydın araya

bak güzel kardeşim tekrar yazıyorum oku üç beş kez anca anlıcaksın belli..

karşı taraf gördüğü her yerde insanları topa tutup laf sokarken sorun yok ama iş bi 'sana ne'ye gelince vay efendim.. çok konuşmaya gerek yok, kısasta hayat vardır çünkü.

-----

lütfen rica ediyorum beni engelle. ben cidden seninle muhatap olmak istemiyorum. ben engellicem sen de engelle ki karşılaşmayalım.

demeter

Uzaklaştırıldı
3 saat düşündün düşündün bunu mu yazdın :misshonk:
bari virgül falan koyaydın araya

bak güzel kardeşim tekrar yazıyorum oku üç beş kez anca anlıcaksın belli..

karşı taraf gördüğü her yerde insanları topa tutup laf sokarken sorun yok ama iş bi 'sana ne'ye gelince vay efendim.. çok konuşmaya gerek yok, kısasta hayat vardır çünkü.

-----

lütfen rica ediyorum beni engelle. ben cidden seninle muhatap olmak istemiyorum. ben engellicem sen de engelle ki karşılaşmayalım.

Palyaço hala burada mı yahu? Konu sizden sapali çok oldu hadi söyle kenardan alalım sizi.

demeter

Uzaklaştırıldı
Engelleyecekmiş birde bu kıza çok yüz vermişsiniz artık sadece eğlence malzemesi olduğunu kavraması için daha ne kadar dil dokebiliriz.

Üst Alt