alcatraz'ın meyve alırken bile dokunup koklaması hk

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
3 saat düşündün düşündün bunu mu yazdın :misshonk:
bari virgül falan koyaydın araya

bak güzel kardeşim tekrar yazıyorum oku üç beş kez anca anlıcaksın belli..

karşı taraf gördüğü her yerde insanları topa tutup laf sokarken sorun yok ama iş bi 'sana ne'ye gelince vay efendim.. çok konuşmaya gerek yok, kısasta hayat vardır çünkü.

-----

lütfen rica ediyorum beni engelle. ben cidden seninle muhatap olmak istemiyorum. ben engellicem sen de engelle ki karşılaşmayalım.
cidden seni engellemeyi buna değecek bir şey olarak mı görüyorsün , insanlar kendilerini efsane yerlerde konumlandırabiliyor

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Karşıma geçip bana laf atma cüretini kendinde buluyorsan böyle ilkokul çocuğu laflariyla gelmeyeceksin. Lütfedip cevap veriyorsak buna değmeli.
eee herkese hak ettiği gibi. demek ki oturup kendini sorgulamasın.
evet
sıradaki soru ?

uchiha

Haybeden..
Platin Üye
neyse lütfen tablamayın alıntılamayın

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Palyaço hala burada mı yahu? Konu sizden sapali çok oldu hadi söyle kenardan alalım sizi.

bebeyimmm
bu konunun yıldızı benimmm :torpu:

palyaçodan korkan tipler var ya onları anlamlandıramıyorum onlardansın sanırım. yanılmıyorsam sanki hakaretmiş gibi ikidir kullanıyorsun, ama ben gerçekten mutlu oldum çok kıymetli bir iş yapıyorlar. özellikle çocukları güldürmek falan ben severim.. layık gördüğün için de teşekkür ediyorummm, ama yine de insanların ruhunu emip onların mutsuzluğundan beslenen bir profil çizdiğin için de hakaret olarak görmeni de anlayabiliyorum..

demeter

Uzaklaştırıldı
bebeyimmm
bu konunun yıldızı benimmm :torpu:

palyaçodan korkan tipler var ya onları anlamlandıramıyorum onlardansın sanırım. yanılmıyorsam sanki hakaretmiş gibi ikidir kullanıyorsun, ama ben gerçekten mutlu oldum çok kıymetli bir iş yapıyorlar. özellikle çocukları güldürmek falan ben severim.. layık gördüğün için de teşekkür ediyorummm, ama yine de insanların ruhunu emip onların mutsuzluğundan beslenen bir profil çizdiğin için de hakaret olarak görmeni de anlayabiliyorum..

Kandırmışlar seni.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Engelleyecekmiş birde bu kıza çok yüz vermişsiniz artık sadece eğlence malzemesi olduğunu kavraması için daha ne kadar dil dokebiliriz.

bebeyim neden bölesin sen
ne bu kin bu öfke
sadece kıskançlık ve çekememezlik mi yoksa başka bir durum mu var?
varsa ve paylaşırsan seviniriz..

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Engelleyecekmiş birde bu kıza çok yüz vermişsiniz artık sadece eğlence malzemesi olduğunu kavraması için daha ne kadar dil dokebiliriz.
(((:
senin gibi birinden fazla iddialı kelimeler. klavyeyi 5 yaşındaki kardeşine mi verdin ?

demeter

Uzaklaştırıldı
bebeyim neden bölesin sen
ne bu kin bu öfke
sadece kıskançlık ve çekememezlik mi yoksa başka bir durum mu var?
varsa ve paylaşırsan seviniriz..

Aa sıradaki galiba benim. Üzgünüm hiç tipim değilsiniz öyle bebeğim falan fazla çirkin geliyor sizden gelince.

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Aa sıradaki galiba benim. Üzgünüm hiç tipim değilsiniz öyle bebeğim falan fazla çirkin geliyor sizden gelince.
sana güzel gelen bişi mi varmış ?
aaa post boyu şaşırtmaya devam ediyorsunuz

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Taze fasulye ile olan akrabalık ilişkileri üzerine de biraz oturup düşünebilirsiniz.
yine tam senlik ve tam profesyonel olduğun bir konu. giriş noktasını verirsen hocam düşünebiliriz elbette.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Taze fasulye ile olan akrabalık ilişkileri üzerine de biraz oturup düşünebilirsiniz.
Cidden haddini bilmiyorsun. Böyle şeyler yazınca birinerini sinir ettiğini düşünüyor musun? komik yani ..
Keşke kendini biraz geliştirebilmiş olsan sohbetin keyifli olsa bir seviyesi ve bir samimieyti olsa.
Çok çocukça duruyorsun ve ben çocuk bakıcısı gerçekten değilim :)

Üst Alt