alcatraz'ın meyve alırken bile dokunup koklaması hk

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ben poşeti elime alıp kendim seçmeyi tercih ediyorum. çürük olacaksa da ben seçmeliyim :D
öyle de pis bi huyum var işte.
yarın yazcam hangi yumuşatıcıdan aldığımı. yada kokusu güzel olan saçma bişi de alabilirim emin olamadım suan :D
Yaz sen bu bitince onu denerim :D bu çok güzelmiş ama sanırım ilk kez aldım ben baymıyor fresh kokuları daha çok seviyorum
Birde dokunuyor çoğu yarım kapak koydum parfüm vs yoğun kokular rahatsız ediyor beni :(
ulan zaten vizyonsuzum bünyemde vizyonsuz lkdnmfgk

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Yaz sen bu bitince onu denerim :D bu çok güzelmiş ama sanırım ilk kez aldım ben baymıyor fresh kokuları daha çok seviyorum
Birde dokunuyor çoğu yarım kapak koydum parfüm vs yoğun kokular rahatsız ediyor beni :(
ulan zaten vizyonsuzum bünyemde vizyonsuz lkdnmfgk
ben yumuşatıcılarda pek fresh kokuya denk gelmedim kuzum hepsi seviye seviye ağır. ya biraz ağır ya çok ağır. ben sevmiyorum yoğun ağır kokuları. ruhum daralıyor.
bende vizyonsuzum galiba adjkkasd

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
olm konumuz yumuşatıcı mı gerçekten fpalm:
ali koç vizyonu 1 yumuşatıcı vizyonu 2 :misshonk:
ben yatıyomm .s.s

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Terk edilen kızı teselli etmeye çalışan zavallı erkek modelimiz de dahil olduğuna göre dans başlasın.
Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyim stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.
Biz burda aile gibiyiz samimiyetle bir şeyler paylaşıyoruz.
Bu kadar sevgisiz tavırla nasıl yaşıyorsunuz hayret ediyorum.

Son düzenleme:

pumpkin🌸

Elmas Üye
ben biraz daha takılcam kanks.
zira kazım koyuncu playlistine giriş yaptım. saygısızlık olur...

bende günlerdir zaten uyku yok kanks malum..
yarın yoğun bi gün artı 2 ya da 3 tane sınavım var.. uykum da yok ama uyumak güzel bir fikir olabilir.. deniycem

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyip stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.
anne babaları tarafından terlikle, ıslak odunla, bahçe hortumuyla dövülmüş olabilirler.
sevgisiz ve saygısız, gün görmeden yetiştirilmiş olabilirler.
onların da çok üstüne gitmemek lazım kuzum.
sonuçta insanın her hali var.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
ben yumuşatıcılarda pek fresh kokuya denk gelmedim kuzum hepsi seviye seviye ağır. ya biraz ağır ya çok ağır. ben sevmiyorum yoğun ağır kokuları. ruhum daralıyor.
bende vizyonsuzum galiba adjkkasd
işte o bimin mavi fresh dur kutusunu bulcam
Adsfsadfız.jpg
Ben şuan aldığımdan önce bunu kullanıyordum gayet hafif kokusu bence

demeter

Uzaklaştırıldı
Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyip stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.

Ben arkadaşlarla meseleyi kendi çapımda çözüp halletmisken neden tekrar dahil olma ihtiyacı hissedip benim yaptığımi iddia ettiğiniz şeyin aynısını şu an kendiniz yapıyorsunuz? Bakın hanımefendi bu iki oldu. Bir daha şahsıma yönelik yaptığınız hadsiz yorumlara karşılık bu kadar yumuşak dönüş yapmam.

pumpkin🌸

Elmas Üye
olm bu nası bi konu nan bim diyo 101 diyo ordan biri sınav diyo, başka forumda takılamammm....hyhh

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Ben arkadaşlarla meseleyi kendi çapımda çözüp halletmisken neden tekrar dahil olma ihtiyacı hissedip benim yaptığımi iddia ettiğiniz şeyin aynısını şu an kendiniz yapıyorsunuz? Bakın hanımefendi bu iki oldu. Bir daha şahsıma yönelik yaptığınız hadsiz yorumlara karşılık bu kadar yumuşak dönüş yapmam.
sanki bundan önceki yorumları cok yapıcı yada yumuşakmış gibi ettiği lafa bak :D
alıştık sertliğe. elinden geleni ardına koyma lütfen.
sabırsızlıkla bekliyorum

pumpkin🌸

Elmas Üye

muhatap olmucaktım ama merakıma yenik düştümm

napcaksın dava mı etceksin :misshonk:
doludizgin yıllardaki teyze gibi :misshonk:

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Nasıl dönüş yapabilirsiniz ki buyrun yapın bu nedir tehdit eder gibi ?
Benim kedisel konuma kediler oyuncak yazıp küboo savundu diye ordaki arkadaşıma çıkışıp dönüp bana çıkışıp sonra gelip burda başka arkadaşıma çıkışıp burdaki keyifli ortamı bozmaya çalışır vaziyette birde eleştirilmekten rahatsız olup ohh valla paşam çay getireyim sana tatlıda vereyim takıl sen forumda

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Nasıl dönüş yapabilirsiniz ki buyrun yapın bu nedir tehdit eder gibi ?
Benim kedisel konuma kediler oyuncak yazıp küboo savundu diye ordaki arkadaşıma çıkışıp dönüp bana çıkışıp sonra gelip burda başka arkadaşıma çıkışıp burdaki keyifli ortamı bozmaya çalışır vaziyette birde eleştirilmekten rahatsız olup ohh valla paşam çay getireyim sana tatlıda vereyim takıl sen forumda
hiç öyle bişi olmayacak bu arada @demeter
bizdeki vitrin bu. ya kabul eder uyum sağlar takılır gidersin ya da gidersin. ha gitmem düzelmem de diyorsan da alacağın tepkileri ağlayarak günlüğüne yazabilirsin.

Üst Alt