geldin geleli ettiğin tek güzel laf helal olsun.Atimiza atlayıp konudan çıkalım
isteyince oluyormuş bak
geldin geleli ettiğin tek güzel laf helal olsun.Atimiza atlayıp konudan çıkalım
Yaz sen bu bitince onu denerimben poşeti elime alıp kendim seçmeyi tercih ediyorum. çürük olacaksa da ben seçmeliyim
öyle de pis bi huyum var işte.
yarın yazcam hangi yumuşatıcıdan aldığımı. yada kokusu güzel olan saçma bişi de alabilirim emin olamadım suan![]()
ben yumuşatıcılarda pek fresh kokuya denk gelmedim kuzum hepsi seviye seviye ağır. ya biraz ağır ya çok ağır. ben sevmiyorum yoğun ağır kokuları. ruhum daralıyor.Yaz sen bu bitince onu denerimbu çok güzelmiş ama sanırım ilk kez aldım ben baymıyor fresh kokuları daha çok seviyorum
Birde dokunuyor çoğu yarım kapak koydum parfüm vs yoğun kokular rahatsız ediyor beni
ulan zaten vizyonsuzum bünyemde vizyonsuz lkdnmfgk
ben biraz daha takılcam kanks.olm konumuz yumuşatıcı mı gerçekten
ali koç vizyonu 1 yumuşatıcı vizyonu 2
ben yatıyomm .s.s
Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyim stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.Terk edilen kızı teselli etmeye çalışan zavallı erkek modelimiz de dahil olduğuna göre dans başlasın.
ben biraz daha takılcam kanks.
zira kazım koyuncu playlistine giriş yaptım. saygısızlık olur...
başarılar kanks ne diyim... umarım yoluna girer herşey.bende günlerdir zaten uyku yok kanks malum..
yarın yoğun bi gün artı 2 ya da 3 tane sınavım var.. uykum da yok ama uyumak güzel bir fikir olabilir.. deniycem
anne babaları tarafından terlikle, ıslak odunla, bahçe hortumuyla dövülmüş olabilirler.Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyip stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.
Biz burda aile gibiyiz samimiyetle bir şeyler paylaşıyoruz.
Bu kadar sevgisiz tavırla nasıl yaşıyorsunuz hayret ediyorum.
işte o bimin mavi fresh dur kutusunu bulcamben yumuşatıcılarda pek fresh kokuya denk gelmedim kuzum hepsi seviye seviye ağır. ya biraz ağır ya çok ağır. ben sevmiyorum yoğun ağır kokuları. ruhum daralıyor.
bende vizyonsuzum galiba adjkkasd
aaa lan ben bunu bilmiyorum.işte o bimin mavi fresh dur kutusunu bulcam
Ekli dosyayı görüntüle 7014
Ben şuan aldığımdan önce bunu kullanıyordum gayet hafif kokusu bence
Kesinlikle ben de bunu öneriyorum. Kokusu hafif ve hoş.işte o bimin mavi fresh dur kutusunu bulcam
Ekli dosyayı görüntüle 7014
Ben şuan aldığımdan önce bunu kullanıyordum gayet hafif kokusu bence
Her konuda rahatsız edici şeyler yazıp kaos yaratmaya çalışıp kavga edeyip stres atayım modunuz var ise burası gerçekten size göre değil bilginiz olsun.
Biz burda aile gibiyiz samimiyetle bir şeyler paylaşıyoruz.
Bu kadar sevgisiz tavırla nasıl yaşıyorsunuz hayret ediyorum.
sanki bundan önceki yorumları cok yapıcı yada yumuşakmış gibi ettiği lafa bakBen arkadaşlarla meseleyi kendi çapımda çözüp halletmisken neden tekrar dahil olma ihtiyacı hissedip benim yaptığımi iddia ettiğiniz şeyin aynısını şu an kendiniz yapıyorsunuz? Bakın hanımefendi bu iki oldu. Bir daha şahsıma yönelik yaptığınız hadsiz yorumlara karşılık bu kadar yumuşak dönüş yapmam.
Ben arkadaşlarla meseleyi kendi çapımda çözüp halletmisken neden tekrar dahil olma ihtiyacı hissedip benim yaptığımi iddia ettiğiniz şeyin aynısını şu an kendiniz yapıyorsunuz? Bakın hanımefendi bu iki oldu. Bir daha şahsıma yönelik yaptığınız hadsiz yorumlara karşılık bu kadar yumuşak dönüş yapmam.
Nasıl dönüş yapabilirsiniz ki buyrun yapın bu nedir tehdit eder gibi ?Ben arkadaşlarla meseleyi kendi çapımda çözüp halletmisken neden tekrar dahil olma ihtiyacı hissedip benim yaptığımi iddia ettiğiniz şeyin aynısını şu an kendiniz yapıyorsunuz? Bakın hanımefendi bu iki oldu. Bir daha şahsıma yönelik yaptığınız hadsiz yorumlara karşılık bu kadar yumuşak dönüş yapmam.
hiç öyle bişi olmayacak bu arada @demeterNasıl dönüş yapabilirsiniz ki buyrun yapın bu nedir tehdit eder gibi ?
Benim kedisel konuma kediler oyuncak yazıp küboo savundu diye ordaki arkadaşıma çıkışıp dönüp bana çıkışıp sonra gelip burda başka arkadaşıma çıkışıp burdaki keyifli ortamı bozmaya çalışır vaziyette birde eleştirilmekten rahatsız olup ohh valla paşam çay getireyim sana tatlıda vereyim takıl sen forumda
Allah ım bir başak burcunun onayını aldı bu ürün kapışş kapışKesinlikle ben de bunu öneriyorum. Kokusu hafif ve hoş.
Ahaha kahkaha attım .) Çok tatlısın seeen :*Allah ım bir başak burcunun onayını aldı bu ürün kapışş kapışalın alın yıkayın bu ne reklam kampanyası gibi
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.