yani öyle demek ya da havva adem meselesinden hepimiz akraba evliliği ürünleriyizBu demek oluyor ki düsüncenin gücü tek gercek!
yani öyle demek ya da havva adem meselesinden hepimiz akraba evliliği ürünleriyizBu demek oluyor ki düsüncenin gücü tek gercek!
yani öyle demek ya da havva adem meselesinden hepimiz akraba evliliği ürünleriyiz![]()
cevabın sounda gizli....Madem herkes karşısındakini kendi gibi görüyor ben onu iyi görürken o beni kendi gibi kötü görüyor??
cevabın sounda gizli....
sen onu iyi görüyorsun kendi iyiliğinden o da seni kötü görüyor kendi kötülüğünden
ya da sen kendini sadece iyi zannediyorsun![]()
Zaten herkes hakettiğini görüyorHaksızlık değil mi bu herkes hakettigini görse 🥲
Zaten herkes hakettiğini görüyor
Ne eksik ne fazla
Sen hak ettiğin ile görmek istediğini karıştırmıyorsundur umarımAma anında değil hep sonradan sonradann..
Sen hak ettiğin ile görmek istediğini karıştırmıyorsundur umarım
birinin seni hak ettiğin gibi gördüğü bir gerçek her zaman ama bunu senin hak ettiğini düşünmemen de normal.Ne demek istiyorsun frenkkkk açık konuşursan sevinirim
birinin seni hak ettiğin gibi gördüğü bir gerçek her zaman ama bunu senin hak ettiğini düşünmemen de normal.
Sen karşındaki seni istediğin gibi görsün istiyorsun, zamanla da seni istediğin gibi görmesi için karşındaki çaba sarfedip hedefine ulaşaiblirsin :) ve hak ettiğin şekilde görülmüş olursun ( kendince )
Bu saatte bunu anlarsan sana helal olsun...
İnsanlik ne xaman yerdeki cizginin altundan gecmeyi basaracak...HEr insanin kalp frekanslari, nasil oluyor da kendine özgü oluyor?
Bir baykuşun sessizliği, daha ne kadar ilham verici olabilir?
Kelimelerin gücü neden bar ile ölcülmüyor?
Gözden cikan ferin, bu denli kuvvetli olmasini nasil aciklayabiliriz?
Anda yasanilan bir nano saniyenin bile, baska evrenlerde yeni bir baslangic noktasi oldugu mantiksiz mi?
Biz bu kadar güzel pasta yapmayi nereden ögrendik?
Ne zaman isinlanarak yikanacagiz, sevgili simbat?İnsanlik ne xaman yerdeki cizginin altundan gecmeyi basaracak...
Ne zaman ıslanma dan yikanabilecegiz.
Ne zaman isinlanarak yikanacagiz, sevgili simbat?:
Hakli bir serzeniṣBir an yikanmak icin su kullanmadigini dusundum ...urperdim ...imrendim..
Sevgili sureyya bu dunyayi bir gun terk edecegimizin kesin oldugunu kesin olarak ...kesin bir netlik icinde soyleyebilirim ....Hakli bir serzeniṣ
söyle sevgili simbat, gelecekte yeterince su kaynaklarimiz olacak mi, ya da mars'dan mi ithal edecegiz?
Madem ithal edecegiz, bu "cesur yeni dünya" ya adapte edilmis güzel dünyamizi terk edecek miyiz?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.