manti olsada yesekemaaaaaaaaaaaan burç olsun çamurdan olsun :)
manti olsada yesekemaaaaaaaaaaaan burç olsun çamurdan olsun :)
Her yumurta (tavuk yumurtası) tavuktan çıkar ama her yumurtadan tavuk çıkmaz…Tavuk mu yumurtadan çıkmıştır yoksa yumurtamı tavuktan çıkmıştır sorusu sorulmamış.
Neyse ben yine de ilerde soran olursa diye cevap veriyim. Tavuk yumurtadan çıkmıştır.![]()
@Eru
Maksat biri cevaplasin
Ben değil aslan yeleli kedi yollayacakmisYollayın gelsin.
Gözlerini kapattığında 3 tane şeye sahip olacaksın ve başka şey istemeyeceksin sonsuza kadar. Bunlar neler olurdu (kız sorusu, geçen hatunun biri sordu bana)Yollayın gelsin.
Sen cevabi verdin mi peki?Gözlerini kapattığında 3 tane şeye sahip olacaksın ve başka şey istemeyeceksin sonsuza kadar. Bunlar neler olurdu (kız sorusu, geçen hatunun biri sordu bana)
Gözlerini kapattığında 3 tane şeye sahip olacaksın ve başka şey istemeyeceksin sonsuza kadar. Bunlar neler olurdu (kız sorusu, geçen hatunun biri sordu bana)
Demedim Eru. O zaman hayatımda sen olsan sorardım kız böyle diyor ne cevap veriyim derdim 🚬Sen de inşallah bu soruya " İkimize ait bir ev, ikimizi besleyen bir tarla ve ikimize gülümseyen kızımız" demişsindir. ha?
Demedim Eru. O zaman hayatımda sen olsan sorardım kız böyle diyor ne cevap veriyim derdim 🚬
Bir ada, sen ve sınırsız yiyecek dedim haha yırttım bence
Kaçak dövüşmüşsün,soruyu sana da sormuş..Sen de inşallah bu soruya " İkimize ait bir ev, ikimizi besleyen bir tarla ve ikimize gülümseyen kızımız" demişsindir. ha?
Kaçak dövüşmüşsün,soruyu sana da sormuş..
Ya da burada yazdıklarınla cevabı mı verdin?😅
Bu saatlerde benim beyin sinyalleri zayıflıyor
Rayiha oturum kapattı...Sence ben olsam ne cevap verirdim? Hadi bakalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.