Güzel yapanın elinden yenemişsin daha :)Tokat'li bir arkadasimin Annesi yapardi.O tadi ne unuturum,ne de ona yakin bir icli kofte yedim su yasima kadar.
Güzel yapanın elinden yenemişsin daha :)Tokat'li bir arkadasimin Annesi yapardi.O tadi ne unuturum,ne de ona yakin bir icli kofte yedim su yasima kadar.
Güzel yapanın elinden yenemişsin daha :)
Tadına bakmak lazım hocam, içine konulan malzemeler yöreden yöreye değişiyor. Kimileri yavan gelebiliyor yiyene, kimini de doysan da yemekten kendini alamıyorsun 😋
Bu hususta mutevazı olamiycigim :)Profilin ardinda sanki bu konuda mahir bir kisi var. :)
Tadina bakamasak bile emin iyi yapiyorsunuzdur.Yiyen kisilere ne mutlu ve ne sanslidir. :)Bu hususta mutevazı olamiycigim :)
Annemden dondurulmuş şekilde almıştım, kızarttım ben 😅Sen mi yaptın?
Eline saglik kardesim.Boyutlarini bilerek mi benzersiz yaptin. Sjsjjs
Düşünceli kadınmış. Ben o kızartmayı nedense beceremiyorum. Çok mu tutuyorum ne taş gibi oluyor.Annemden dondurulmuş şekilde almıştım, kızarttım ben 😅
Sağ ol kardeşim, yok onlar normal ölçüde ama tabak büyük, 4 tanesi doyuruyor 😁Eline saglik kardesim.Boyutlarini bilerek mi benzersiz yaptin. Sjsjjs
Evet illa kömbe ve içli köfte verir ben ordan dönerken. Eskiden künefe de verirdi ama artık kendim yaptığım için yormuyorum 😅Düşünceli kadınmış. Ben o kızartmayı nedense beceremiyorum. Çok mu tutuyorum ne taş gibi oluyor.
Afiyet olsun kardesim.Cok guzel gorunuyorlar.Sahsen ben yaninda soguk bir bardak ayran ile 8 tane yerim. :)Sağ ol kardeşim, yok onlar normal ölçüde ama tabak büyük, 4 tanesi doyuruyor 😁
Sağ olasın, ben 5inciyi belki zorla yiyebilirim 😅 evet ayran veya yoğurtla güzel gider.Afiyet olsun kardesim.Cok guzel gorunuyorlar.Sahsen ben yaninda soguk bir bardak ayran ile 8 tane yerim. :)
Simdi dusundum de sen ve @Lotus hanim'in woow tepkisinden sonra yiyemem sanirim.5 ideal. :)Sağ olasın, ben 5inciyi belki zorla yiyebilirim 😅 evet ayran veya yoğurtla güzel gider.
Hadi ama benim eniştem 15 tane yiyor👻Simdi dusundum de sen ve @Lotus hanim'in woow tepkisinden sonra yiyemem sanirim.5 ideal. :)
Ya tabakta dururken ben de yok ya bunlarla doyulmaz diyorum ama yedikçe bi bakıyorum doymaya başlıyorum 😂 çok manyak bir göz yanılgısı oluyorSimdi dusundum de sen ve @Lotus hanim'in woow tepkisinden sonra yiyemem sanirim.5 ideal. :)
Hadi ama benim eniştem 15 tane yiyor👻
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.