Yaaa Zamcık kfkfk
güncel bizi tarif etmemiş mi resmen yaa 🤭Yaaa Zamcık kfkfk
Hıhım devir değişiyor fakirlik değişmiyorgüncel bizi tarif etmemiş mi resmen yaa 🤭
malesef cnm yaaHıhım devir değişiyor fakirlik değişmiyor
tam olarak benim de öyle bir hizmete ihtiyacımm vaar yaaa 🤭🤭Kuaför masraflarını azalttım saçımı yeğenim kesiyor boyuyor yakında kas bıyık almayın öğrenilemeyen internetten hiç gidesim yok bir daha.
Bana birini hatırlattınKazancıma zammı piyasa şartlarına göre ben belirleyince İsteklerimden kısmıyorum. maalesef sabit gelirli olmak zor allah yardımcıları olsun..
Not: kimsenin kazancını küçümsemiyorum alın teri kutsaldır..
?Bana birini hatırlattın
Bizim reis var maaşına zammı ne kadar lazımsa yapıyor
Tahmin etmiştimde emin olmak istedim..:)Bizim reis var maaşına zammı ne kadar lazımsa yapıyor
Zamanla vazgeçilen seyler okudum, vallahi forumda acaba baska neyi yanlis okuyup cevapladim diye düsünür oldum
sizin orada zam yok tabi.
Şubatta yaptığım alış veriş ile haziranda yaptığımın arasında ben fark göremedim açıkçası sizin oradaVar ama simdi sizinle kiyaslanacak sekil degil
Şubatta yaptığım alış veriş ile haziranda yaptığımın arasında ben fark göremedim açıkçası sizin orada
şubattat kilosu 140 lira olan ürün haziranda 240 tı bizde![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.