kardeşim geçen bi ayaz kapmışım olayyyyyyyyAyazda yürüyüşe çıkmıyorum
kardeşim geçen bi ayaz kapmışım olayyyyyyyyAyazda yürüyüşe çıkmıyorum
Abi ayaz kötü yapıyor kaç gündür kemiklerim ağrıyorkardeşim geçen bi ayaz kapmışım olayyyyyyyy
dikkat et kardeşim, kuzunun keçinin geyiğin yağlı kısımlarından ye. kondisyonu düşürür ama sıcak tutar.Abi ayaz kötü yapıyor kaç gündür kemiklerim ağrıyor
Yok hem diyet hem yürüyüşÇikeletaları yiyip yiyip yürüyüş mü yapıyorsun
13.900 mü ne adım yapmısım bugun bende şaşırdım
Başladık bu hafta bakalım havalar ne çok serin ne çok sıcak akşamları harika yürünüyor
Akşamları serinliyor artık burada kapşonlu ve şapka ile yürüdümYürümeyi seviyorum ama keyfi olması lazım sıcakta hiç çekilmiyor 🥲
Akşamları serinliyor artık burada kapşonlu ve şapka ile yürüdüm
Sabah yürümeyi denedim korkunçtu![]()
Katılmıyorsun yani hıhım tamamYürümek şahane tebrik eder başarılarının devamını dilerim 😀
Katılmıyorsun yani hıhım tamam
Böyle destekte çok güzel teşekkür ederim![]()
Bende de süreklilik zor gerçekten işte diyete ara vermiştim bunalıp bu hafta tekrar başladım 3. yürüyüşüm bu haftaBen biraz kafama göre yaşıyorum yürümeyi severim ama bu havalarda sarmıyor akşam güzel olur 😀
Bende de süreklilik zor gerçekten işte diyete ara vermiştim bunalıp bu hafta tekrar başladım 3. yürüyüşüm bu hafta
Bisiklet daha keyifli gibi aldığım gibi bozduğumdan binemedim yaptırıp denicem bakalım
Bisikleti en son çocuktan hallice iken bindim 13 14 yaşlarında falan sanırımBisiklet olur nasıl bir yerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bisiklet süreceğim yere arabaayla gitmek zorundayım öyle bir konum 😂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.