Tema Editörü

İlk anime bir çok insana death note öneriliyor.
Benim ilk animem o değil ama çok beyin yakan bir anime ilk sefer için kötü seçim diye düşünüyorum.
Herkesin tarzı farklı denemek isteyenlere mutlaka kendi tarzında öneri yapılmalı.

Ne biliym ben iki kere mi ne yarıda bırakıp çok öneriliyor diye kendimde sorun arayıp tekrar başladım.
3. sezonmu bilmiyorum bir sezonunda o kadar sıkıldım ki yarım bıraktım. :eek:
Filmini denedik birde sakın denemeyin hayattan doğudum o nasıl kötü bir filmdi.Trama etkisi bırakmış hala unutamadım.:kiskis::haha:
Testere adam(chainsaw) eşim izlemez anime onuda başlattım. Diyor bunun yeni bölümü ne zaman :haha::haha::haha:
Filmini izlemedim ama animesini bitirdim 😄 bence olayların başladığı bölümlere gelmeden sıkılıp bırakmışsın.
Adamı da alıştırdın animelere :dd

Filmini izlemedim ama animesini bitirdim 😄 bence olayların başladığı bölümlere gelmeden sıkılıp bırakmışsın.
Adamı da alıştırdın animelere :dd
Dram veya komedi sever o 1980 lerden falan film bulup izleyen adam nadiren de olsa anime izler benle zaten 20 dk 12 bölüm çoğu

bu ne zaman final yapar sence ? ona göre yayıcam bölümleri ? ağırdan alıyorum şuan :D
6 / ? animelerin bölümleri kısa olduğu zaman ? işaretinde 12 /24 vs yazıyor.
Uzun olunca ? oluyor genelde bu yüzden 100 bölüm üstü diye düşünüyorum.Bende biraz biriksin istiyorum. Bölüm beklemekten nefret ediyorum.

Bleach Kurosaki Ichigo GIF

6 / ? animelerin bölümleri kısa olduğu zaman ? işaretinde 12 /24 vs yazıyor.
Uzun olunca ? oluyor genelde bu yüzden 100 bölüm üstü diye düşünüyorum.Bende biraz biriksin istiyorum. Bölüm beklemekten nefret ediyorum.

Bleach Kurosaki Ichigo GIF
haftada 1 mi çıkıyor yenileri ? rutini nasıl ilerliyor ?

Yuh öyle bir adama anime izlettirebildiysen 😂 helal olsun 🤣🤣
Animeden sıkılıyor genelde ilk kez bir animenin sonraki bölümünü sordu. :haha::haha:
Bende dram izlicem işte onun gönlü olsun diye geçen animasyon filmi izlettim.
1 film Dram borcum var. (ben çok nadir dram izlerim çok sıkılıyorum)
Evlilik böyle işte öyle rabbena hep bana hep bana yok :haha::haha:

Geri