istediği zaman gelir... Gönlüne hükmedemeyiz kimsenin :))))Yaaa amaa djjdj söylemiyon bari cagir da gelsin 😂
yarasınnnnnnn
istediği zaman gelir... Gönlüne hükmedemeyiz kimsenin :))))Yaaa amaa djjdj söylemiyon bari cagir da gelsin 😂
Forum olarak hemen bir masajcı hanım bulalım sanaBu sıralar işten gelince pek halim kalmıyor 🥲
öyle bi imkan varsa bende yararlanmak isterimForum olarak hemen bir masajcı hanım bulalım sana
Vardı diye dedimdi yok mu?öyle bi imkan varsa bende yararlanmak isterim![]()
işte böyle ekstrem etkinliklerle gelin bana asdkjakjdsVardı diye dedimdi yok mu?
Yönetici abiler ablalar arasında para toplayıp çekiliş yapsa ne güzel olur :)))))
Hadi yapın karizmatik bir masöre ihtiyaç varişte böyle ekstrem etkinliklerle gelin bana asdkjakjds
@alcatraz seni çok özlemiş @leblebitozu 😂😂 o haftasonu gelir yoğunum diyordu.gelsene ayoolll @leblebitozu nerelerdesin
Çok mantıklıForum olarak hemen bir masajcı hanım bulalım sana
haftasonu gelirken geldim olmaz mı 🤣 bende sizi özledim yaa kaç gündür yoğundum bugün artık yorgunluktan erken bayılmışım yeni uyandım. Uykum yok şimdi de biraz takılayım dedim@alcatraz seni çok özlemiş @leblebitozu 😂😂 o haftasonu gelir yoğunum diyordu.
ben geldimm ayoll 🙈 sen nerelerdesiiinnnn 😇gelsene ayoolll @leblebitozu nerelerdesin
yapma, ateşe atma beni 🤪 ama ne dersem diyim senin bir tahminin vardır 🤣@leblebitozu hangi beybinin arkasındasın?
Gördüm gördüm ben 🤪🤪🤪yapma, ateşe atma beni 🤪 ama ne dersem diyim senin bir tahminin vardır 🤣
kandırııkkçııııı 🤪Gördüm gördüm ben 🤪🤪🤪
Beğendim ama🤪kandırııkkçııııı 🤪
ben son sevgiliden sonra ne bok yiyeceğimi bilemediğimden galiba biraz serseri mayın gibiyim her an her şey yapabilirim biliyorsun. hor görme olur muu 🤭Beğendim ama🤪
Gencim güzelim dansı 🤭🤭🤭ben son sevgiliden sonra ne bok yiyeceğimi bilemediğimden galiba biraz serseri mayın gibiyim her an her şey yapabilirim biliyorsun. hor görme olur muu 🤭
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.