Kuzum buralardayım aslında. Siteye gün içinde giriyorum ama işlerim yoğun biraz bu aralar, konuların içine çok giremiyorum.@döngüsel ben mi görmüyorum bilemiyorumda çok nadir katılıyor.
Valla kedişinle birlikte napıyorlar acaba diye aklımdan geçiyorsunuz.Kuzum buralardayım aslında. Siteye gün içinde giriyorum ama işlerim yoğun biraz bu aralar, konuların içine çok giremiyorum.
Canım, çok büyüdü ya.Valla kedişinle birlikte napıyorlar acaba diye aklımdan geçiyorsunuz.
5 gündür annemdeyim bugün döncem eve ay nasıl özledim.Canım, çok büyüdü ya.
Sürtünmeyi de öğrendi, minnoş minnoş affettiriyor kendini yaramazlık yapınca.: ))
Duruyor mu o kadar süre yalnız başına? Seni görünce ne yapacak acaba? : )))))5 gündür annemdeyim bugün döncem eve ay nasıl özledim.
Baya büyüdü benim kızda şaşırıyorum. 🙀
Eşim işten eve ilgilendi işteDuruyor mu o kadar süre yalnız başına? Seni görünce ne yapacak acaba? : )))))
hoş bulduk nznzöznxm@Euneirophrenia hoşgeldiniz asfkjasdfjfklf
Ama ben varım 😱
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.