depresyonda@alcatraz nerelerdesin
En son hastaydı depresyon moduna ne ara geçti :)depresyonda![]()
ondan önce olabilir, benim taşındığım sıralardı galiba, yine gelmişler ona. ara ara gelirler zaten, hangimize gelmiyo kiEn son hastaydı depresyon moduna ne ara geçti :)
Ondan önceyse onu bilmiyorum.ondan önce olabilir, benim taşındığım sıralardı galiba, yine gelmişler ona. ara ara gelirler zaten, hangimize gelmiyo ki![]()
2 eylülde son 2-3 haftadır depresif moddayım demişOndan önceyse onu bilmiyorum.
doğru dedin havalarda soğudu gerçi kışçıydı o :) eylül ayı hüzün ayı olur genelde zaten.
Bu seferde biz kötü oluruz :d2 eylülde son 2-3 haftadır depresif moddayım demişerken başlamış hüznü, kış gelince iyi olur o
çok nadir giriyorum yaa, giriyor bi kafayı içeri sokuyo bazen geri cıkıyorum :d@alcatraz nerelerdesin
nan bırak gülsünler, biz gülemedik bari bizim sayemizde diğerleri gülsünbu komik mi yaaa .s.s arkadaşlar bugün nelere nelere gülüyosunuz piskolojiniz mi bozuldu neye ne tepki vereceğimizi şaşırdığımız günlerden geçiyoruz tamam alcatraza da kızgınım bu ara ama arkasından güdürtmemmm!!!1!11!11!!!!1!
Ulan seni savunanda be kabahat zatenn!!!1!1!1!!!!1!!!çok nadir giriyorum yaa, giriyor bi kafayı içeri sokuyo bazen geri cıkıyorum :d
nan bırak gülsünler, biz gülemedik bari bizim sayemizde diğerleri gülsün
şimdilik fena değilim arkadaşlar. hastalıgı atlattım sayılır. depresif modum genel olarak aktif ama alıştım iyice sorun yok. evden değil ofisten çalışmaya geri döndüm. ama az uyur oldum. maldım iyice mala bagladım yanisevmesem de alışırım @pumpkin @Pluviofil
Sen iyi ol da gerisi hallolur.çok nadir giriyorum yaa, giriyor bi kafayı içeri sokuyo bazen geri cıkıyorum :d
nan bırak gülsünler, biz gülemedik bari bizim sayemizde diğerleri gülsün
şimdilik fena değilim arkadaşlar. hastalıgı atlattım sayılır. depresif modum genel olarak aktif ama alıştım iyice sorun yok. evden değil ofisten çalışmaya geri döndüm. ama az uyur oldum. maldım iyice mala bagladım yanisevmesem de alışırım @pumpkin @Pluviofil
Birşeyi de söyle be adamSülemem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.