Çocuğumun sanalla haşir neşir olmasını istemem şahsen 😁
Kamil abinin yokluğunu arama istedim 😂Beyin Firtinasi mi?
Samimi sordum.Kamil abinin yokluğunu arama istedim 😂
Aklıma düştü bir an kızım yıllar sonra forumsala üye olursa diye 😭 kim ne düşünüyor merak ettimSamimi sordum.

baba devrim yapmissin Ollaaayyy falan diyebilir ama kesin ;dBabacığım her konuda uzman olduğunu daha önce neden söylemedin derse, şöyle bir kabarırım ahah.
Aman forum kızlarına denk gelmesin, avrat boşar sonra ahahbaba devrim yapmissin Ollaaayyy falan diyebilir ama kesin ;d
![]()
elbet manipülasyoncu çıkar xdAman forum kızlarına denk gelmesin, avrat boşar sonra ahah
Herkes gölge oyunlarini kavrayamayabilir.Psikoloji okumayı birakmasaydim Klinik masterimde kesinlikle forum ile bağlantılı bi tez konusu seçerdim.
Dalga gecmiyorum.
Reelin minyatür bir yansımasıdır forum. Reelde olup bitenler pek farklı değildir. Sadece reelde insanların modem tuşuna basıp toz olma gibi bi lüksü olmadigindan daha profesyonel olmak zorundalar. İnsanlarin reel niyetlerindeki yansımalarını,gölge yanlarını sanalda daha şeffaf okuyabilme şansı yakalayabilirsiniz..
Girsin okusun çocuğum da. Bence o kadar faydasız değil...
senin annen bir melekti ama ben senin annen değilim gkdkdjdjsjsenin annen bir melekti yavrum...
derim ne dicem sjxbd
Dayısı mı neyi sjxnssenin annen bir melekti ama ben senin annen değilim gkdkdjdjsj
hovarda amca olur sendenDayısı mı neyi sjxns
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.