Soru Yıllar sonra çocuğunuz foruma üye olup forum geçmişinizi öğrenirse ne hissedersiniz?

Kürt Kedisi

Bronz Üye
Çocuğumun sanalla haşir neşir olmasını istemem şahsen 😁

Çocuk vs düşünmüyorum da gayr-i meşru falan ortaya çıkan bir çocuk olursa pür-ü pak bir forum geçmişim olduğu için pek bir şey hissetmem herhalde.

Süreyya

Süper Mod
Ömrümde bu kadar yalanci insani bir arada görmenin tecrübesini edindikten sonra, olabilecek cocugumun ki olmayacak da, buralara yolunun düsmesi cok düsük bir ihtimal.

En marjinaliyim dürüstüm diyeni bile hologramda yasiyor.

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
bence anam eğlenceli kadın der okur okur güler öğrensin
Dog Smile GIF by MOODMAN

Nyctophilia

Bronz Üye
Psikoloji okumayı birakmasaydim Klinik masterimde kesinlikle forum ile bağlantılı bi tez konusu seçerdim.
Dalga gecmiyorum.
Reelin minyatür bir yansımasıdır forum. Reelde olup bitenler pek farklı değildir. Sadece reelde insanların modem tuşuna basıp toz olma gibi bi lüksü olmadigindan daha profesyonel olmak zorundalar. İnsanlarin reel niyetlerindeki yansımalarını,gölge yanlarını sanalda daha şeffaf okuyabilme şansı yakalayabilirsiniz..
Girsin okusun çocuğum da. Bence o kadar faydasız değil...

Süreyya

Süper Mod
Psikoloji okumayı birakmasaydim Klinik masterimde kesinlikle forum ile bağlantılı bi tez konusu seçerdim.
Dalga gecmiyorum.
Reelin minyatür bir yansımasıdır forum. Reelde olup bitenler pek farklı değildir. Sadece reelde insanların modem tuşuna basıp toz olma gibi bi lüksü olmadigindan daha profesyonel olmak zorundalar. İnsanlarin reel niyetlerindeki yansımalarını,gölge yanlarını sanalda daha şeffaf okuyabilme şansı yakalayabilirsiniz..
Girsin okusun çocuğum da. Bence o kadar faydasız değil...
Herkes gölge oyunlarini kavrayamayabilir.
GÖlge oldugunu bile anlamayabilir ki zaten öyle oluyor genelde.
Aynalama yöntemini cözmüs insan baska.
Cocuklarimiz tecrübe yasamadan bunu kavrayamaz...o yüzden girmesinler atese mi atacaksin valla pesssss.

Reelde iki rol var,sanalda ise bir, yanilsama ya da yansima..

Üst Alt