Olabilir evet, boşluğuma geldi sanırım.Sırıtasın varmış bence
Olabilir evet, boşluğuma geldi sanırım.Sırıtasın varmış bence
Olabilir evet, boşluğuma geldi sanırım.
Önce dertleştiğini sanıyorsun sonra konu başka bir yere gidiyor başlangıcı hiç hatırlamıyorsunuz :)Dertleşmek için mi
Önce dertleştiğini sanıyorsun sonra konu başka bir yere gidiyor başlangıcı hiç hatırlamıyorsunuz :)
Ben kendi enkazımı kaldıramam ama seninkine ufak Bi el atarım bakalım başarabilir miyiz 💋 sıkma tatlı canını çiçeğimAlo @Chen yıkıklar hattı mı müsaitseniz ben bi yıkılıcam daha önce yıkılıp memnun kalanlar olmuş hshdhss
Ben kendi enkazımı kaldıramam ama seninkine ufak Bi el atarım bakalım başarabilir miyiz 💋 sıkma tatlı canını çiçeğim
AFAD işine baksın alıp başımızı gidelim... Kafa toplamanın en güzel yolu gezmek. Heee düzeliyor mu dersen Yooo düzelmiyor ama kafamız pırıl pırılken daha iyi düşünebiliyoruzCanım teşekkür ederim afad gelse kaldıramaz şuan bıraktım öylece dhhdjcv 😂
AFAD işine baksın alıp başımızı gidelim... Kafa toplamanın en güzel yolu gezmek. Heee düzeliyor mu dersen Yooo düzelmiyor ama kafamız pırıl pırılken daha iyi düşünebiliyoruz
Gölgeden gideriz soğuk şeyler içeriz klimali yerlere gideriz, serinlik çökünce fıttıdı fıttıdı gezerizBak yine kitabın ortasından konuştun biraz da şu sıcaklar hafiflese keyifle gezsek fıtı fıtı 💃🏻
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.