Yanayım yanayım ateşlerde yanayımSokak lambası gibi olma yâr, kime yandığın belli olsun
Hani çekmiyordun?Otuzbir olsa çekilmeyecek insanlar var
Çekmiyorum zaten çok şükürHani çekmiyordun?
Hiç mi?Çekmiyorum zaten çok şükür
Hiç harama bile bakmıyorum çok şükür Rabbime ☝️ ♥️Hiç mi?
Sokak lambası gibi olma yâr, kime yandığın belli olsun
Sevgili anlamında dedim kaşar değil"yar" kelimesi olmasa sen kaşarsın demeye gelir, yar kelimesi girmiş cümleye yine kaşarsın anlamı çıkmış biladerim.
Senin gibi dini bütün bir muhafazakar kardeşime hiç böle lamba felan tabiri yakışmıyor he.
Sevgili anlamında dedim kaşar değil
Estağfirullah kardeşim Allah sana ve ailene dünya da ve ahirette afiyetler versin inşeAllah 🤲 🖐️özür dilerim yanlış anladım o halde kardeşim, hürmetler.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.