YetmiyorSevgi yetiyor mu kadına?
YetmiyorSevgi yetiyor mu kadına?
Başka be lazım?Yetmiyor
Sevgiyi cüzdanıyla da göstermesi gerekSevgi yetiyor mu kadına?
Makam mevki paraBaşka be lazım?
Hemen de destek çıkYetmiyor
Devam et hıhMakam mevki para
niye siz kadınlar hemen damlıyosunuz haberleşip.Hemen de destek çık![]()
Sen bana yakışıklı dersen ben seni nasıl üzebilirim ki?
Sonra Türk erkekleri neden Nataşalara aşık oluyorSevgiyi cüzdanıyla da göstermesi gerek
En iyi aşklar cüzdanla desteklenir
Ne var yani elinizde ufacık bir şeyle gelip SEN SEVERSİN DİYE ALDIM demek zor mu?Sonra Türk erkekleri neden Nataşalara aşık oluyor
Beyler Türk kızlarını protesto edin Erkek diye sürünür hale gelsinler
Ne var yani elinizde ufacık bir şeyle gelip SEN SEVERSİN DİYE ALDIM demek zor mu?
View: https://www.instagram.com/reel/C20NhBOCuqy/?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
Ulan ben bile yıkıldım yazık![]()
Bırak bırak yaaaaaaaaaaaaa her şeye para verebilirsin 2 dal çiçeğe bir kolyeye vermiyorsunuz cimrisiniz. Sonra da kızlar paragöz oluyorSen seversin diye gelmek ile
Cüzdan diyen bir kadına katlanmak arasında çok fark var
Bu da o fark işte !
Bir kadın erkekten maddi bir şey istediğinde olay farklı yerlere gidiyor
Direkt para vermek çok daha büyük rahatlıkBırak bırak yaaaaaaaaaaaaa her şeye para verebilirsin 2 dal çiçeğe bir kolyeye vermiyorsunuz cimrisiniz. Sonra da kızlar paragöz oluyor
![]()
Ama yaaaDirekt para vermek çok daha büyük rahatlık
Kafasını ez taşla.)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.