Çok kıskandım herkesin var benim neden yok?
Benim başım kel mi? Run'la mı karıştırdınız beni acaba anlamadım ki. Onun bile konusu var ayrıca başı kel olmasına rağmen. Neyse alındım, gücendim hepinize hadi herkes bilmem kaçıncı yılın üyesi olmama rağmen hoş geldin desin. Özürlü insanları mutlu etmek sevaptır hem. ;d
Gidemem arsızm ben, kovulunca daha da çok kalasım geldi bak..2023 ten bugüne niye geldin lan! Git geri çabuk git, !!!!!!! Hoşturuk bulduk jay' US
Çok büyük sevap kazandın.HOOOOŞ GEEEEEEEELLLLLDİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNN
(mutlu olmuşsundur umarım)
Seni ve tatlış kelini görmek beni görmekten daha güzel!Hoş geldin. Seni görmek güzel buralarda.
Ateşin altı kısılacak acccıkÇok büyük sevap kazandın.![]()
Şımarık olacağım bak..Seni ve tatlış kelini görmek beni görmekten daha güzel!
Seni şımartan tek insan bensem çok üzlcem..Şımarık olacağım bak..
İyi ki falan diyerekten favori üyem oldun, zaaflarımı kullanıyor bu kadın imdat. ;d
Tam kafa kadınsınİyi ki falan diyerekten favori üyem oldun, zaaflarımı kullanıyor bu kadın imdat. ;d
Diğerleri yıllardır şımartıyor, taze kan lazım..Seni şımartan tek insan bensem çok üzlcem..
Okumuş kadın işte delisin, ruh hastasısın, kafadan gidiksin diyemiyor.. dhjdjsjsjkskjTam kafa kadınsın![]()
Okumuş kadın işte delisin, ruh hastasısın, kafadan gidiksin diyemiyor.. dhjdjsjsjkskj
Oh oh çok güzel, hak ettiği değeri görmeli herkes!Diğerleri yıllardır şımartıyor, taze kan lazım..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.