🧸🌸
Nedennn bizimle paylasmiyorsunn o fit tarifleriii ? Bizimle de paylasss😍Yemeyi de yapmayı da severim
Bu ara ful sağlıklı fit tarifleri yapıyorum
Fit kalmalıyım......
Hebele hübele hazırladığımdan ;d mesela yulaftan poğaça yaptım dışarı çıkacam şipşahNedennn bizimle paylasmiyorsunn o fit tarifleriii ? Bizimle de paylasss😍
Hebele hübele hazırladığımdan ;d mesela yulaftan poğaça yaptım dışarı çıkacam şipşah
Dershanede çalışıyorum da rehberlik öğretmeniyimNasil tadi güzel oluyomu? Nereye kiz bu saatde
Dershanede çalışıyorum da rehberlik öğretmeniyim
Oluyor oluyor çok sevdim
4 kaşık yulaf 2 yumurta isteğin kadar peynir maydanoz bi çay kaşığı tuz bunların hepsini karıştırıyorum. Sonra kaşıkla yağlı kağıt serdiğim tepsiye koyuyorum üstüne çörek otu
Kızarana kadar fırınlaaa
Mis
Bidaha yapınca foti atarım ehe yedim hepsini sjjsjd
Üf süper eline saglik 😍Yazdığım malzemeler karışıyor @Küboo böyle tepsine koyuyorsun cıvık bi karışık olduğundan
![]()
Sonra taa da
![]()
5 6 tane beni kesiyor çayla
Ben yemek ısıtmayı pek sevmiyorum. Hem çok zararlı hemde bağzı yemeklerin ilk lezzeti olmuyor diye kahve fincan ölçücüyle falan pilav yapıyorum tek yemeklik.Bayılırım ama her gün ne yapsam sorunu bu sevgiyi zorluyor.
Ben tavada yapardım bir dönem uzun zamandır yapmadım. Lezzetli ve sağlıklı bir tarif.Yazdığım malzemeler karışıyor @Küboo böyle tepsine koyuyorsun cıvık bi karışık olduğundan
![]()
Sonra taa da
![]()
5 6 tane beni kesiyor çayla
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.