Yasak Greyfurt

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
‘montaj, yalan, iftira’ repliğine yıkıldım kasdjaskjdasd
hıııı "gördük montajı" tepkisi gelseydi yarım yarım yarılırdım akdjsad @Chen @pumpkin

'Tam seçemiyordu çünkü saldırı esnasında gözlüğü de kırılmıştı.' ben demiştim sana çıkar o gözlüğü diye :T: zaten hep böyle asiydin benim gibi. seni diğerlerinden ayıran laf dinlememendi zaten boş ver :honk: 'Yeter ki @Pluviofil i iyi olsundu………'

'Ulan yoksa diye geçirdi aklından………………' 🚬
O da çıkar göster deseydi mesela… ah ulan o an gelmedi ki aklıma sgshsvsvsgs

pumpkin🌸

Elmas Üye
bi de hikayenin bi yerinde arzuhâl kelimesini kullansana kanks belki sna bi fikir verir :D
Olm bunu nerde kullanıyım nan bi bölüm önce diyeydin de boşanma şeysinde şey edeydim diye yazarken nerede kullanacağım aklıma geldi :honk: tamam kullancam bunu :dyg:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Olm bunu nerde kullanıyım nan bi bölüm önce diyeydin de boşanma şeysinde şey edeydim diye yazarken nerede kullanacağım aklıma geldi :honk: tamam kullancam bunu :dyg:
gidişata zora sokacaksa sktr et aklıma gleince yzayım dedimdi kanks :dyg:

Eunoia

Altın Üye
‘montaj, yalan, iftira’ repliğine yıkıldım kasdjaskjdasd
hıııı "gördük montajı" tepkisi gelseydi yarım yarım yarılırdım akdjsad @Chen @pumpkin

'Tam seçemiyordu çünkü saldırı esnasında gözlüğü de kırılmıştı.' ben demiştim sana çıkar o gözlüğü diye :T: zaten hep böyle asiydin benim gibi. seni diğerlerinden ayıran laf dinlememendi zaten boş ver :honk: 'Yeter ki @Pluviofil i iyi olsundu………'

'Ulan yoksa diye geçirdi aklından………………' 🚬
bir önceki sayfada helvamı yiyecektin amaa :D
güzel bir son bekliyorumm

pumpkin🌸

Elmas Üye
gidişata zora sokacaksa sktr et aklıma gleince yzayım dedimdi kanks :dyg:
Yok ya renk katar münasip bi yer var :honk:
bir önceki sayfada helvamı yiyecektin amaa :D
güzel bir son bekliyorumm
Pluviofil cenazesi kılınacak dersin bi bakmışsın kıldıran olur 😎
gidişat öyleydi ama sende hype'ladın napim kajdaslkd
pardon bu arada
Bu hype ne demek ya hep kullanıyosunuz ben bilmiyorum ne demek istiyorsunuz .s.s

alcatraz

🍻
Elmas Üye
Pluviofil cenazesi kılınacak dersin bi bakmışsın kıldıran olur 😎

Bu hype ne demek ya hep kullanıyosunuz ben bilmiyorum ne demek istiyorsunuz .s.s
bi an pluviofil eczanesi olarak okudum. ne demek istiyor acaba diye bi daha okudum. yine eczane okudum. alıntı yaparken fark ettim kasdjas

hype: seni bi düşünceye iten, manipüle eden şey. mesela X bi film için sana desem ki şöyle güzel böyle güzel filan o filmi araştırma eğiliminde bulunursun ve izlersin. böylelikle ben seni o filme karşı hype'lamış olurum. umarım anlatabilmişimdir :honk:

pumpkin🌸

Elmas Üye
bi an pluviofil eczanesi olarak okudum. ne demek istiyor acaba diye bi daha okudum. yine eczane okudum. alıntı yaparken fark ettim kasdjas

hype: seni bi düşünceye iten, manipüle eden şey. mesela X bi film için sana desem ki şöyle güzel böyle güzel filan o filmi araştırma eğiliminde bulunursun ve izlersin. böylelikle ben seni o filme karşı hype'lamış olurum. umarım anlatabilmişimdir :honk:
olsun insanlık hali olabilir böle şeyler :honk:

yine eşofmanlı şevket hocayla aydınlandığımız bir konu oldu, anlamadım ama olsun üzülmeyelim aydınlandık en nihayetinde :honk:

alcatraz

🍻
Elmas Üye
olsun insanlık hali olabilir böle şeyler :honk:

yine eşofmanlı şevket hocayla aydınlandığımız bir konu oldu, anlamadım ama olsun üzülmeyelim aydınlandık en nihayetinde :honk:
mesela desem ki bi arkadaşım çok yakışıklı bi cocuk kanks, sende uyanan onunla tanışma hissiyatı benim seni hype'lamam sonucu oluştu yani :honk: şimdi oldu mu ? aslkdasd

pumpkin🌸

Elmas Üye
mesela desem ki bi arkadaşım çok yakışıklı bi cocuk kanks, sende uyanan onunla tanışma hissiyatı benim seni hype'lamam sonucu oluştu yani :honk: şimdi oldu mu ? aslkdasd
Bana böle şeylerle gel kanks, hiçbir şeyi bu kadar iyi anlamamıştımm :dyg:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Üst Alt