Yasak Greyfurt-Holy'nin Yolu

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Arkadaşlarrrr
Yine yüce adaletim tecelli etti ve klavyemin nasıl yazacağını buldummm buldummm evrekaaa :dyg:

Şimdi, @HolySpectre gidecek, eski hikayeyi okuyacak anlayacak gelip en az 8 dklık ses kaydıyla bize anlatacak. Böylece bizim de bilgilerimiz tazelenecek ve klavyem yazmaya başlıcak :dyg:

Nası fikirrr

Destekleyinnnn beniiii :misshonk:

Nobody

Teknik Admin
. İşte oradaydı hürremi, okulun en zengin çocuğu vardı yanında, hürremine aldığı yummy yumları birlikte yiyorlardı.. ah üleyn dedi keşke ben de alabilseydim de birlikte yiyebilseydik diye kendi kendine hökelenirken kaç para üleyn bi yummy yum ha söyle kaç para diye dönendi durdu.
Niye yanan hürrem olmuş ya gitmiş okulun en zengin cocuguyla yummy yum gömüyor :T:

pumpkin🌸

Elmas Üye
Niye yanan hürrem olmuş ya gitmiş okulun en zengin cocuguyla yummy yum gömüyor :T:
holy de uzaktan uzaktan onları süzüyor ve ağlayarak günlüğüne yazıyor :((((((((

ee hani ses kaydı yhaa .s.s
SİZ NEDEN BENİ CİDDİYE ALMIYOSUNUZZZZ !!!1!!!!1!11!!1!!1!!1!

pumpkin🌸

Elmas Üye
ARAKDAŞLAR SERİ HİKAYENİN YENİ BÖLÜMLERİNİ YAZMAM LAZIM, HOLY YİNE DÖNÜP DÖNÜP OKUYUP ANALİZ ETME MODUNU AÇMIŞŞŞ
CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ pardon :dyg:

pumpkin🌸

Elmas Üye

Nobody

Teknik Admin
Keşke gelse, foruma renk katıyordu. Hürrem de yok. Ah çok üzgünüm.
Ahh @velevki hanimcim insan ogluyuz hayatta cok fazla gereksiz seylere takiliyoruz maalesef. Ama hayat bu ya iste, aşk da var ayrilikta. Ben de çok üzgünüm.
Dün gece önüme geldi. Meger ne eglenmisiz. Keşke gelseler

velevki

🎈
Altın Üye
Ahh @velevki hanimcim insan ogluyuz hayatta cok fazla gereksiz seylere takiliyoruz maalesef. Ama hayat bu iste aşk da var ayrilikta. Ben de çok üzgünüm dün gece önüme geldi. Megee ne eglenmisiz. Keşke gelseler
Sanki hiç ölüm hanemize uğramayacakmış gibi davranıyoruz bazen. Bu hayat bir nefes alıp vermekten kısadır. Keşke her anını ufak tefek şeylere fazla takılmadan yaşayabilmek. Kalbe sevgiyi ,ruha huzuru taşıyan her şeyin daha fazlasını diliyorum.
Hikayeyi baştan sona tekrar kahkahalarla okudum ve ne güzel eğlendik birlikte diyip hüzünlendim! Keşke yine olsalar ,bize renk katsalar.
Zihnimde, gönlümde iki güzel şahane insan olarak yer edindiler. Umarım birgün dönerler ve biz de hoş geldiniz zarif yoldaşlar deriz.

Üst Alt