Sakinleşmekten ziyade insanın içinde bir şeyler kırılıp dökülüyor sonra onlarla birlikte zamanın içinde savrulup duruyorsun. Keşke sakinleşip rutinleşse herşey ama olmuyor işte (:
İlaçlardan dolayı bu ara deliksiz..
En azından..
Çinko, magnezyum mu.Sanirim uykuyla aramiz hic düzelmeyecek. Zihin savas alani ciddi anlamda.
Çinko, magnezyum mu.
ty da günlük +150 kargolu melatonin satan müşterim var, üretimhanesine bir girsen bir daha içmezsinHayır birisi sadece Melatonin + magnezyum diğerini hiç sorma: )
ty da günlük +150 kargolu melatonin satan müşterim var, üretimhanesine bir girsen bir daha içmezsin
bu skilli üniversitede kazandım.https://www.yenicaggazetesi.com/d/other/suleyman-soylu-yeni.jpg
Uykum gelince,her yerde uyuyabilirim.
Ben de 35 imden sonra.bu skilli üniversitede kazandım.
Hayatımda her şey düzenli, kafamın içi düzensiz. Her şeyi sıralamaktan yoruldum, plansız iş yapamam ve bu durum beni çok yoruyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.