Simdiler de varmi bilmiyorum benim bahsettim seneler 2012-2019 olmalı. Ddinlerken dikkat ederim bi daha ((:
Simdiler de varmi bilmiyorum benim bahsettim seneler 2012-2019 olmalı. Ddinlerken dikkat ederim bi daha ((:
o radyoyla geç tanıştım diyelimOhoo sen genc bir arkadasimizsin o zaman. D ben ihtiyarladim harbiden nabsbbsbdbd
Nasıl gec tanistin ya. D onun oncesinde slowturk falan dinliyordun heralde o zaman. Do radyoyla geç tanıştım diyelimgerçi gencim orası farklı da neyse kurcalama orayı
![]()
evet zaman zamanNasıl gec tanistin ya. D onun oncesinde slowturk falan dinliyordun heralde o zaman. D
Her radyo ve programdan biraz biraz dinlerdik tabi. Devet zaman zamansende mi oralarda takılıyordun ?
Eee bize sürpriz yapıp neden bir kere mahsus radyo yayını açmıyorsun😍Yok bir zamanlar isim muzik oldugundan vakıfım. D eskiden radyolar cok dinlenirdi. Simdi spotify var.
Hic yayin yapmadim valla kdjdjdjEee bize sürpriz yapıp neden bir kere mahsus radyo yayını açmıyorsun😍
Eminim çok eglenirdik.
@Biggie ile bir gün yapmalısınız. Bir kere ama tadı damağımızda kalmalı🤭🤭 dimi @leblebitozuHic yayin yapmadim valla kdjdjdj
Dinleyiciyim ben ama biri radyo programi yaparsa konuk olabilirim. D
Olabilir, neden olmasın@Biggie ile bir gün yapmalısınız. Bir kere ama tadı damağımızda kalmalı🤭🤭 dimi @leblebitozu
Harbiden he, beavis and butthead gibi oluruz seninle maykOlabilir, neden olmasın
Ne hoş olurdu🤗Olabilir, neden olmasın
evet yaa kısa da olsa hiç fena olmazdı lütfeeennn 🥺 @Xasthur@Biggie ile bir gün yapmalısınız. Bir kere ama tadı damağımızda kalmalı🤭🤭 dimi @leblebitozu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.