Cok sevdigim bir muzisyenin mahlası. Dnickinin neden okunuşu zor olanını seçtiğini düşünüyorum 🤪
Cok sevdigim bir muzisyenin mahlası. Dnickinin neden okunuşu zor olanını seçtiğini düşünüyorum 🤪
imzanızdan da metal olduğu anlaşılıyor. doğru yorumluyorum galibaCok sevdigim bir muzisyenin mahlası. D
Siz ne cesit yoneticilere maruz kaldiniz yav. Dimzanızdan da metal olduğu anlaşılıyor. doğru yorumluyorum galiba
sıcakkanlı bi yöneticiye benziyor
sinirlenmediğim sürece bende sıradan bir üyeyim 🤣Beni bir dostunuz olarak gorun. D ben de bir uyeyim. Ben halkciyim
Sinirlenmedigim surece tabi ahsbsbv
Uye beni onayladi babsvsbvdhd goruyormusunuz. D ne kadar sizden biriyimsinirlenmediğim sürece bende sıradan bir üyeyim 🤣
tamam ben seninle iyi anlaşacağımı gördüm teşekkür ederim bundan sonra birşey oldu mu sana şikayet ederim 🤣
bundan sonra seni üzerlerse bana gel. ben başa çıkarım üyelerle 🤣🤣Uye beni onayladi babsvsbvdhd goruyormusunuz. D ne kadar sizden biriyim
Tamamdir, bir de uyeligimi onaylarsaniz sevinirim mail gelmedi hala aktivasyon icin kajshshbsbsbsbsbbshsbsbdbdhbundan sonra seni üzerlerse bana gel. ben başa çıkarım üyelerle 🤣🤣
yönetici aktivasyonuna çevireceğiz artık zaten, bireysel aktivasyon maili çalışmıyor galiba ilgili ekip çalışıyordu en son.Tamamdir, bir de uyeligimi onaylarsaniz sevinirim mail gelmedi hala aktivasyon icin kajshshbsbsbsbsbbshsbsbdbdh
nick hastur kisacayönetici aktivasyonuna çevireceğiz artık zaten, bireysel aktivasyon maili çalışmıyor galiba ilgili ekip çalışıyordu en son.
güvenliğiniz için üye olduğunuz mail adresinizi, nickinizin okunuşunu söylerseniz yardımcı olabilirim![]()
tamam bundan sonra senin adını sen koydum izninle 🤣🤣nick hastur kisaca
okunusuda ayri bir sknti. D cunku normal haliyle
Hatta bana, "sen" diyebilirsin ajsbbdbd
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣yıkıldımmmmmm gece gecee yaa nerden buldun bunu🤣
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.