Yanlışın var. Sen gelip ona laf atıyorsun. Bana atsan neyse de ona atarsan sıkıntı büyüyorArayı düzelteyim, aç bakalım bir konu laf at sonra ben dahil olayım sonra ikiniz bana saldırın...
bence sen kendini fazla önemsiyorsun ((: ben seni bi engelleyim de bendeki yerini net gör.Arayı düzelteyim, aç bakalım bir konu laf at sonra ben dahil olayım sonra ikiniz bana saldırın...
Yanlışın var. Sen gelip ona laf atıyorsun. Bana atsan neyse de ona atarsan sıkıntı büyüyor![]()
Konu başlığı onun içindi. Sen de yanılmıyorsam medeniyet görmemiş vs dedin. O tartışmadaki en kızdığım andı itiraf etmek gerekirse, gerisi salla patiHayret bir şey yani.
Valla ben o güne kadar öyle bir üyenin varlığından haberdar değildim o taşı ben sana atmıştım galiba.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.