Hepmiyektenmisekmişek ? akljshdjklahdaTek mi hep yek mi kanks
Avatarından sebep gözlerinden lazer çıkarabildiğini düşündüğüm yönetici. Korkunçlu
Hepmiyektenmisekmişek ? akljshdjklahdaTek mi hep yek mi kanks
E sen bir yerde Ediz Hun vari takıldım sonunda maça götürecek kararına mi vardın diye. O mesajı bulamadım 🤭 ondan öyle dedim.Sevdigim bir yesilcam oyuncusu ama danyel topatan desen tamam ajsbndbd
Kajshhdjd o o zamandı. DE sen bir yerde Ediz Hun vari takıldım sonunda maça götürecek kararına mi vardın diye. O mesajı bulamadım 🤭 ondan öyle dedim.
@Euneirophrenia doğallığını sevdiğim gönlü güzel.
Dediğinden hiç bir şey anlamadım jdjddjjdjsşu saatte discordda olmayayarak mutluluk kaynağı saçan üye. lakin dc'de bi fırtına esiyor...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.