Tema Editörü

Soru Unutamadığın bir ilkokul anısı yazsar mısın?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hırpıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hırpıt

Sevmeyi biliyorum
Platin Üye
Katılım
5 Eki 2023
Mesajlar
4,433
Çözümler
1
Tepki puanı
613
Puanları
113
Yaş
37
Konum
Ak-ist
Cinsiyet
Erkek
1/3
Konu Sahibi
Çocukluk hafızalar da kazılı kalan bir anı, ama zaman eskiyen bir anıyı aynı dönemin bir anısıyla baskılar, yani unutursun zamanla hayal mayal bir hal alır ama aynı dönemin bir sonrakini hatırlamaya başlarsın bu sefer... İlkokul anısı unutulmadan bir tane yazsana?
 
Korkunç şeyler yapmıştım.
Korkunc düzeyde yaramaz olmam ve ilkokul akranlarimin hepsinden nefret ediyor olmam etkili bi faktör oldu.
İdris hariç.
O iyiydi.
Ne kadar aradım taradimsa ulaşıp bulamadım, ara ara yoklayip arastiririm.
Umarım mutludur.
 
Konu Sahibi
2. Sınıf babam okula götürüyor öğretmenimiz önde gidiyor metin kurnaz öğretmenimin adı günümüzde de öğretmen müdür ve karete hocası ünlüdür hala, babam dedi vurayım mı çelme takayım mı öğretmenine, baba o seni döver diyip ağlamıştım mmm kkd öğretmeni seviyordum bu bir anı değil aslında ama aklımda bu da kalmış 🤣
 
Orta okulda futbol takımında iyi oynamama rağmen sınıfın çalışkanlarını kollayan (bit yavrusu Türkçe hocamız) beni ısrarla maça almamıştı. 2-0 gerideydik be son 5 dakika kala beni aldı 2 gol atıp maçı penaltılara bıraktırmıştım. Hoca buna rağmen penaltılarda ilk 5 atışa beni seçmedi. Penaltılarda yenilmiştik.
 
Geri
Üst