Romantik dürtülerden cok uzak bana göre.
Bu ekspresyonist calismayi birakiyorum buraya.
Ask mi o acaba?.dben hepsi patronun oğluna aşık biliyodumnasıl romantizm yokmuş
Ask mi o acaba?.d
Hayir ben atmam taş cünki günahsiz degilim..ve sen kadinlari taniyorsun.dddtartışmalı bence , kadın mülkiyetçi , çocuğu bile "daha" sağlıklı adamdan yapmaya programlı bir canlı, sırf zengini istedi diye "aşk" değil o diyebilir miyiz ?
kadın için aşk ilgi ve imkandan ibarettir desekk taş yermiyim ki
Hayir ben atmam taş cünki günahsiz degilim..ve sen kadinlari taniyorsun.ddd
Tamam zihar capkin demedikben bilmem kadın filan, doğa bilimleri ile ilgileniyorum diyelim adımız çıkmasın
Tamam zihar capkin demedik
Senin namusun bizim namusumuzAman dersin filan namısım kirlenir 🤣
GElenekleri batsın ne diyelimSize yörük kizi olan Mumine yi takdim edeyim..
Kuzey Makedonya daglarinda,kültürünü modern yasamda yasatmakta zorlanan bir kizçenin hikayesi..tütün ile ugrasir o ve ailesi..
Sicacik bir belgesel..
https://aeon.co/videos/while-mumine...-school-her-parents-want-an-arranged-marriage
Niye kiGElenekleri batsın ne diyelim
14 yaşında kız, ailesi evlendirmek istiyormuş ya?Niye ki
Önyargili davranma yaf..14 yaşında kız, ailesi evlendirmek istiyormuş ya?
Neymiş?yalayıp tükürükleyip şekil verdikleri farklı şeyler de var
er birey cinsel uzvu demem pek etik olmayacağından diyemem.Neymiş?
Demedin gibi düşündüm ben de :)))er birey cinsel uzvu demem pek etik olmayacağından diyemem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.