ikisinide denerim lotusu merak ediyordum pudralıyı ilk kez görüyorum aşırı merak ettim
Pudralı her şey zaten güzel olur,ben çok seviyorum.ikisinide denerim lotusu merak ediyordum pudralıyı ilk kez görüyorum aşırı merak ettim
🤗 🤗
Çok harika hikaye geçmiş olsunGecen kitapciya gittim, güya yeni cikan kitaplara bir iki göz atacagim.
Gözüme tütsü rayonu ilisti.
Çam agaci tütsüsü bir de bi sey daha adini unuttum simdi.
Kitapi da aldim tütsüleri de.
yanimda arkadasim vardi..
Tam senlik seyler deyip yanimdan ayrilip beni kos koca yerde yapayalniz birakti.
Ben ise tütsülerime sarilip kasaya dogru ilerlerken,asiri morlammani bozuk bir satici elemanina denk geldim.
Neyiniz var diye sordum.
Sormaz olaydim.
15 dakika anlatti.
Arkadasim da niye uzun sürüyo bunun isi diye bana bakmaya gelmese, kadini su ana kadar daha dinleyecektim büyük bi ihtimal..
Neyse konudan iyice saptim..
Tütsülü evler, şen evler.
Reklam slogani gibi oldu.
Idare edin.
Su an bu atmosferden isik yillari kadar uzagim nunum..Çok harika hikaye geçmiş olsun
Tütsü kitap ve kahve keyfisi fotosu bekliyoruz 🥳🌸🤭
Allah sana sabır ihsan eylesin alsdlfl
askdıjuhasyjınadskmGecen kitapciya gittim, güya yeni cikan kitaplara bir iki göz atacagim.
Tam senlik seyler deyip yanimdan ayrilip beni kos koca yerde yapayalniz birakti.
Ben ise tütsülerime sarilip kasaya dogru ilerlerken,asiri morlammani bozuk bir satici elemanina denk geldim.
Neyiniz var diye sordum.
Sormaz olaydim.
15 dakika anlatti.
Arkadasim da niye uzun sürüyo bunun isi diye bana bakmaya gelmese, kadini su ana kadar daha dinleyecektim büyük bi ihtimal..
Idare edin.
Amin askim..Allah sana sabır ihsan eylesin alsdlfl
Hiç soranı yok muydu acabaGecen kitapciya gittim, güya yeni cikan kitaplara bir iki göz atacagim.
Neyiniz var diye sordum.
Sormaz olaydim.
15 dakika anlatti.
Idare edin.
BAzen bazi insanlarla karsilasirsin Chencim.Hiç soranı yok muydu acababöyle küçük şeyler beni üzüyor o yüzden dinlememeye çalişiyorum. Tütsüler nasıldı Süreyya kadın hanımcım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.