Yağmur ormanı tütsüsü diye bir şey deniyorum acaip iyi çok iyi yağmur ormanı böyle kokmuyordur bence ama çok iyi 😁 😁 😁 🤭
kaçırmışım yorumu daha hassas olduğumuz zamanlar diyip geçiştirelim mi napalımAy fazina göre de yakiliyor aslinda..ama simdi kafa katistirmayalim bsbsbdbdn
Rosensenin bir çok ürününü kullandım eskiden çok kaliteliydi ve piyasanın 3 4 katı fiyattı pudra kokusuna bayılıyordum evde sürekli buram buram kokardıBunlar fiyasko be.
Inan ki canim nunum, hic bilmiyorum o markayi.Rosensenin bir çok ürününü kullandım eskiden çok kaliteliydi ve piyasanın 3 4 katı fiyattı pudra kokusuna bayılıyordum evde sürekli buram buram kokardı
sonra bozdu malesef ve fiyasko oldu
Harici hiç güzel denk gelmedim çok aldım hala bazen denerim ıhhh
Ben rosensenin şampuan vs hala kullanırım
Rosensenin bir çok ürününü kullandım eskiden çok kaliteliydi ve piyasanın 3 4 katı fiyattı pudra kokusuna bayılıyordum evde sürekli buram buram kokardı
sonra bozdu malesef ve fiyasko oldu
Harici hiç güzel denk gelmedim çok aldım hala bazen denerim ıhhh
Ben rosensenin şampuan vs hala kullanırım
Gül kokusunu sevmezdim rosense sağolsunGülsuyu çok güzel. Ben halen kullanırım arada .
Gül kokusunu sevmezdim rosense sağolsun
gül yağı mağı kremler deodorant bile güllü hahaha
Hem fayda için hem sevdiğim için kullanıyorum ama günün sonunda kokusunu sevmesem zor olurdu herhaldeBen halen sevmiyorum aslında, ama gülsuyunun çok faydası olduğunu düşünüyorum . Şampuanlarını beğenmemiştim.
isteyen gelsin bi görürsem onlar düşünsünDumanına cinler geliyor deniliyordu biz küçükken
O ne özgüven o. Sandığın gibi değiller delirtebilirler insanı 😀 Ben karşılaşmak istemezdim 😀isteyen gelsin bi görürsem onlar düşünsün
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.