Bende dedim ama o öyle ikna etti kendini. Çok üstüne gitmedim uşağın..Bne bir kaza göremiyorum burda
Bende dedim ama o öyle ikna etti kendini. Çok üstüne gitmedim uşağın..Bne bir kaza göremiyorum burda
Kız asıl o dedeler tehlikeli. Belirli bir yaşı geçtikten sonra sapıtıyoruz..Sus artık sus.... Dedelere bile bastonla saldırasım var..
Aslında kadınlara değilde erkeklere yapmaları kadınlar için biraz rahatlama olarak algılanabilir. Sdjdjdj
Bende dedim ama o öyle ikna etti kendini. Çok üstüne gitmedim uşağın..![]()
Potansiyel varsa banlan ilerde libidosunun ayarı bozulmuş bir dede görmek istemiyorum forumdaKız asıl o dedeler tehlikeli. Belirli bir yaşı geçtikten sonra sapıtıyoruz..İnşallah sonum onlar gibi olmaz..
![]()
O tür şeyler sakıncalı bence. Hayır hoşuna giderse sıkıntı büyük. Bizim toplum henüz hazır değil açık açık böyle şeylere. Aslında toplumun çoğu gizliden bi hevesli ama ayyuka çıkınca sonuna kadar karşı.Dönüp o da dayıyı avuçlasaydı dişe diş göze göz göte göt
Hayat neler getirir kim bilir. Bir araştırma okumuştum erkekler 50 sinden sonra sapıtıyormuş. Daha 8 yılım var. 8 yıl sonra istişare yaparız ömrümüz olursa..Potansiyel varsa banlan ilerde libidosunun ayarı bozulmuş bir dede görmek istemiyorum forumda![]()
Bunlar da kim böyle kfkdk
Hayat neler getirir kim bilir. Bir araştırma okumuştum erkekler 50 sinden sonra sapıtıyormuş. Daha 8 yılım var. 8 yıl sonra istişare yaparız ömrümüz olursa..![]()
Ne var ki büyük aşk yaşayan iki romantik serseri kimlikleri muamma SjssjBunlar da kim böyle kfkdk
😳😰😕Ne var ki büyük aşk yaşayan iki romantik serseri kimlikleri muamma Sjssj
Yok yok sorun yok. Pansuman saatim gelmişti. Pansuman yaptım...Sanırım Akifi küstürdük..
Memnun bile olması lazım mfkxk yeni bakiş açıları sundukSanırım Akifi küstürdük..
Erkeğin halinden erkek anlarAslında yaşı geçmiş eşcinsellerin aşık oldukları konuyu hep merak etmişimdir....
Benim anlamadığım bir mevzu var. Atıyorum erkek cinsiyet değiştiriyor ama gidiyor bir kadınla aşk yaşıyor. Yada tam tersi durumlar oluyor. Mantığını kavrayamıyorum. Bir çeşit bire bir bir eşcinsellik arzusu gibi bir şey sanırım...Aslında yaşı geçmiş eşcinsellerin aşık oldukları konuyu hep merak etmişimdir....
erkek erkeğe şiitmen guzum...Erkeğin halinden erkek anlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.