CipraLex

Gümüş Üye
Sus artık sus.... Dedelere bile bastonla saldırasım var..
Aslında kadınlara değilde erkeklere yapmaları kadınlar için biraz rahatlama olarak algılanabilir. Sdjdjdj
Kız asıl o dedeler tehlikeli. Belirli bir yaşı geçtikten sonra sapıtıyoruz..:D İnşallah sonum onlar gibi olmaz..:p

CipraLex

Gümüş Üye
Dönüp o da dayıyı avuçlasaydı dişe diş göze göz göte göt
O tür şeyler sakıncalı bence. Hayır hoşuna giderse sıkıntı büyük. Bizim toplum henüz hazır değil açık açık böyle şeylere. Aslında toplumun çoğu gizliden bi hevesli ama ayyuka çıkınca sonuna kadar karşı.

Kimse alınmasın. Benim kişisel görüşüm bu yönde. Topluma bakıyoruz homofobik bir toplumuz ama sanat güneşlerimiz divalarımız kuşlarımız hiç eksik olmuyor. Yere göğe sığdıramıyoruz. O zamanda ben diyorum ki bu ne perhiz bu ne lahana turşusu :D

CipraLex

Gümüş Üye
Potansiyel varsa banlan ilerde libidosunun ayarı bozulmuş bir dede görmek istemiyorum forumda :D
Hayat neler getirir kim bilir. Bir araştırma okumuştum erkekler 50 sinden sonra sapıtıyormuş. Daha 8 yılım var. 8 yıl sonra istişare yaparız ömrümüz olursa..:p

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Hayat neler getirir kim bilir. Bir araştırma okumuştum erkekler 50 sinden sonra sapıtıyormuş. Daha 8 yılım var. 8 yıl sonra istişare yaparız ömrümüz olursa..:p

Metroda sıkıştırdığın erkekler olacaksa bence problem yok

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Biz iki aşik kafaları karişik

S

Serçe

Aslında yaşı geçmiş eşcinsellerin aşık oldukları konuyu hep merak etmişimdir....

S

Serçe

Kaytan bıyık hoca sakalı.. Kırışmış yüzler nasırlı eller..

CipraLex

Gümüş Üye
Aslında yaşı geçmiş eşcinsellerin aşık oldukları konuyu hep merak etmişimdir....
Benim anlamadığım bir mevzu var. Atıyorum erkek cinsiyet değiştiriyor ama gidiyor bir kadınla aşk yaşıyor. Yada tam tersi durumlar oluyor. Mantığını kavrayamıyorum. Bir çeşit bire bir bir eşcinsellik arzusu gibi bir şey sanırım...

Üst Alt