Gazoz çok ayyuka çıktı ayrıca kahve tadı (Değişik tadı kahvenin demlenmesine bağlar içmeye devam eder) ve kokuyu bastırır. Bizde dünkü çocuk değiliz..Sen bu işleri bilmiyorsun ne kahvesi ?
Gazoz diye bişey var biz bu işlere dün başlamadık![]()
Gazoz çok ayyuka çıktı ayrıca kahve tadı (Değişik tadı kahvenin demlenmesine bağlar içmeye devam eder) ve kokuyu bastırır. Bizde dünkü çocuk değiliz..Sen bu işleri bilmiyorsun ne kahvesi ?
Gazoz diye bişey var biz bu işlere dün başlamadık![]()
Kahve ile kız bayıltamazsınGazoz çok ayyuka çıktı ayrıca kahve tadı (Değişik tadı kahvenin demlenmesine bağlar içmeye devam eder) ve kokuyu bastırır. Bizde dünkü çocuk değiliz..![]()
Bayıltmaya karşıyız efenim... maksadı ruhiyemiz farklı. Neydi o epimedyumlu kahve mi ne öyle bişiydi...Kahve ile kız bayıltamazsın![]()
Kımıl kımıl diyoruz biz ona..Canlı canlı da nasıl olacak bilmiyorum ki..
Bu mesaj an itibari ile telefonumda ki son mesaj..Daha mutlu, daha umutlu günlerde coşkuyla kutlamak dileğiyle... 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.
Ekrem İmamoğlu
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı B003
Ekremcim sağol
Önce bana atmiş krkdkBu mesaj an itibari ile telefonumda ki son mesaj..![]()
Size mansur başkan atar belkim..Bana hiç atmaması Peki...
Olması gereken de o bence. Önce bana gelse ortada bir sorun var demektir..Önce bana atmiş krkdk
Metrorbüste seni fordlayan dayı hakkında yazdiğini okudum Akif jfjxjxSize mansur başkan atar belkim..
Olması gereken de o bence. Önce bana gelse ortada bir sorun var demektir..![]()
Len onuda yazmışmıyım ben buralarda.Metrorbüste seni fordlayan dayı hakkında yazdiğini okudum Akif jfjxjx
Demek ki sen daha tercih edilebilirdi Ekremcim sana atsa önce bu beni üzmezdi fmxm
Benim merak ettiğim şu kiLen onuda yazmışmıyım ben buralarda.Kendimi hepten ifşalamışım beaa..
![]()
Mal gibi kaldım. Sonra kadınları düşündüm. Her gün neredeyse bu tür eylemlere maruz kalanlar oluyor. Allah yardımcıları olsun dedim..Benim merak ettiğim şu ki
Sen ne tepki verdin
Valla mal gibi kaldım. Hatta bir başka elemanla göz göze geldik o an. Öyle mal mal birbirimize baktık ne oluyor diye..Sen nasılsın ki dayıya bir höyt napıyon dayı köydeki Ahmet emmimi sandın beni diyemedin yazık sana...
Ben iyiyim yine yaa..Bizim şirkette bi eleman var belki Chen aşinadır nick ine KaFa nick i ile takılıyodu. Onu metrobüste direk avuçlamışlar. Bir kadın varmış dayının biri ona hamle yapacakken (En azından KaFa nın tezi o yönde. Bana hamle yapacak kadar şey değildir falan diyodu) kazayla bu araya girmiş. Garibim arada kazayla totoyu avuçlatmış..![]()
Kazayla şah mat olmuşBen iyiyim yine yaa..Bizim şirkette bi eleman var belki Chen aşinadır nick ine KaFa nick i ile takılıyodu. Onu metrobüste direk avuçlamışlar. Bir kadın varmış dayının biri ona hamle yapacakken (En azından KaFa nın tezi o yönde. Bana hamle yapacak kadar şey değildir falan diyodu) kazayla bu araya girmiş. Garibim arada kazayla totoyu avuçlatmış..![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.