Acaba neden neden?
Sen serdar ortacı savurdun……..Acaba neden neden?![]()
Çıkar gösterrrrrrrSen serdar ortacı savurdun……..
Çıkarır gösteririmm![]()
Hatirin için dinledim oysaSen serdar ortacı savurdun……..
Çıkarır gösteririmm![]()
Anlaştık.Yani gözlerini seviyorsan bakmazsan senin için en doğru karar bu olur efenim
![]()
Tamam bi daa örseleme serdarımı ortacımı svsbsbHatirin için dinledim oysa![]()
hee tamam o zaman lkajsd
Siz ne sansınız kiihee tamam o zaman lkajsd
Erekte olacaksan çalmıyım reis askljdhajkdefendim bırakalım böyle tırtingen şarkıları
benden @Lotus hanıma gevende'den sustum parçasını çalarsanız ziyadesiyle erekte olurum.
Ben abdulhamidi savundum sandımdıııSiz ne sansınız kii![]()
abi 10 dk şarkımı olur yarısında keserim dayanamam başka bişi mi seçsenefendim bırakalım böyle tırtingen şarkıları
benden @Lotus hanıma gevende'den sustum parçasını çalarsanız ziyadesiyle erekte olurum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.