Format mormat yok efendim bam bam yardırıyoruz hepimiz mutlu olalım aslkjdhaskdBen format i TSM sandım, TSM şarkı istedim :$
Format mormat yok efendim bam bam yardırıyoruz hepimiz mutlu olalım aslkjdhaskdBen format i TSM sandım, TSM şarkı istedim :$
Bende halay çekeceğiz sandım. @tekmiyek ortaya karışık pizzaymış.Ben format i TSM sandım, tam şarkı istedim :$
Hoş buldum geç kalmışım yahu oyuna dalmışımHoş geldin nunucum
Sen yinede mendili hazır tut .)Bende halay çekeceğiz sandım. @tekmiyek ortaya karışık pizzaymış.
Zombi saldırısı olcak evi tamir ediyom ölek mi heee heeeZabaanan söyledik 1 saaat geciktin![]()
Siz başlayın ben arkadan geliyorum @HolySpectre bey
olmaz efenim halay başımız siz olacaksınız ben anlamammSiz başlayın ben arkadan geliyorum @HolySpectre bey
Gıybetini yapıyorduk @ivan divandelen
Söylemesen matkap moda geçerse napcazGıybetini yapıyorduk @ivan divandelen
Sizsiz olmaz efendim. Ya bir ya hiç.olmaz efenim halay başımız siz olacaksınız ben anlamamm
Erkeklere ellemiyor güvendesiniz kfkxkSöylemesen matkap moda geçerse napcaz
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.