Teşekkürler efenim hoş geldiniz tekrardanOuu yayıncının sesi çok enerjik. .)
Teşekkürler efenim hoş geldiniz tekrardanOuu yayıncının sesi çok enerjik. .)
Başla serdar oruaçtan dansöz olur poşet olur sana değmez olue bak sana değmez olur 🚬İsteklere açığız @pumpkin panpişim gönder gelsin. mezdeke çalayım sana ?
Ben seni yükselticem biraz durBaşla serdar oruaçtan dansöz olur poşet olur sana değmez olue bak sana değmez olur 🚬
Ben serdar ortaç istiyorummBen seni yükselticem biraz durSerdar ortaç ne ya neler var bende neler bekle
Serdar ortaç dinlemek yerine gel bir sevgiyle sarılayım sana daha iyi gelir inan .)))Ben serdar ortaç istiyorumm
Olm aç işte yaa full serdar ortaç hepimiz pamuk gibi olmazsak foruma finlandiyalı kız getircemmmm !!1!1!1!1!1!
Nası dicey olunur enterSerdar ortaç yetine gel bir sevgiyle sarılayım sana daha iyi gelir inan .)))
Bence yapabilirsin yayıncılık , inanıyorum.Nası dicey olunur enter
Ben de olcam
Sizi serdar ortaca buluycam![]()
En iyisini yaparımBence yapabilirsin yayıncılık , inanıyorum.
Yayına alayım konuk olarak ? yarım yayıncı olarak başlangıç olur ?Ee serdar ortaç işteee
Çare serdar ortaç 💅
Benim hakkım yarım olmak mıYayına alayım konuk olarak ? yarım yayıncı olarak başlangıç olur ?
ben susarım tam hissedersinBenim hakkım yarım olmak mı![]()
Kesinlikle..En iyisini yaparım![]()
Bir yerden başlamak lazımBenim hakkım yarım olmak mı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.