Teklifi büyütüyor musunuz siz kızlar ? Zaten flörtünüz ilerlemiş iş evlilige gelmiş yürümüş gitmiş iki tarafın da haberi var sonuçta........... Niye bir taraf haberi yokmuş gibi davranır çeri hanimNeden sayilmasin canim ..
Herkes kendi istegine göre evlensin, banane : )
Zaten flörtünüz ilerlemiş iş evlilige gelmiş yürümüş gitmiş
Konu sen değilsin :) herhangi biri işte: ) benim neden haberim yok bundan: )
Konu sen değilsin :) herhangi biri işte
Kızlar düşüyor mu böyle şeylerebeni alintiladigin icin öyle sandim.
sahsen ben büyütmüyorum..
Sacma sapan , Gösterisli seyleri hic sevmem..
Dügün olayina bile sicak bakmayan biriyim ben.
deminki konuda ki adam para harcamamis, günes tutulmasini beklemis.
Sizde kız olduğunuz için hemcinsleriniz neyi sever neyi sevmez onları daha iyi anlayabilirsiniz çeri hanımBen nerden bileyim..
Herkes kendi icin nasil istiyorsa en iyisini düsünsün.
Benim düsüncem bana göre, tek dogru olan birsey degil ki.
Sizde kız olduğunuz için hemcinsleriniz neyi sever neyi sevmez onları daha iyi anlayabilirsiniz çeri hanım
Çıtilgilenmiorum : ) diyelim.
Denemem lazım
Kolay gelsinDenemem lazım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.