Tek kaş olan insan

forumtutkunu

Platin Üye
Şimdi buraya tek kaş güzeli organik mankeni yapıştırırlar. Sonrada İbrahim Tatlısesin oğlunun capsini 😃

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Edebi metinler ve Edebiyat Tarihi diye Bi dersimiz vardı hocanın adı Mustafa Allah affetsin hala aklıma gelince güldüğüm için üzülüyorum ya üff gençlik işte normalde insanlarla alay edilmesi üzer beni

Eunoia

Platin Üye
Artık erkekler bile alıyor.

Azerilerde mesela kaş almak,hımm ne derler "hoş karşılanmıyor, duyduğum kadarıyla, ta ki evlenene kadar". Bilinmez, dedikodu sonuçta.

Düşünsene hergün aynı yüze bakarak uyanıyorsun, arada şekilde değişikliği yapsın yine de neyi kötü olabilir ki.

Ya hiç almamış tan bahsediyorum ben. Değişik şekil ne kalp mi yapacak
yani bunun birçok varyasyonları yapılamasa da bir kaç varyasyonu yapılabiliyordur. Tamamen almamak aslında orda yani Azerbeycan'da bildiğim kadarıyla ayıp karşılanıyor. Güya evelenmeden önce süslenmek sanırım etik bulunmuyor. Bu etikler çok değişik. Ülke ülke değişiyor hatta aynı ülke içinde yöre yöre değişebiliyor. Sanırım bazı yerlerde şöyle inaçlar var kaş alınacaksa evlendikten sonrta kocaya alınmalı. hahahahah yani onun için süslenilmeli gibi.

Not:kendi fikirlerim değildir, fikirler dünyasından yansıtmalardır.

S

Serçe

yani bunun birçok varyasyonları yapılamasa da bir kaç varyasyonu yapılabiliyordur. Tamamen almamak aslında orda yani Azerbeycan'da bildiğim kadarıyla ayıp karşılanıyor. Güya evelenmeden önce süslenmek sanırım etik bulunmuyor. Bu etikler çok değişik. Ülke ülke değişiyor hatta aynı ülke içinde yöre yöre değişebiliyor. Sanırım bazı yerlerde şöyle inaçlar var kaş alınacaksa evlendikten sonrta kocaya alınmalı. hahahahah yani onun için süslenilmeli gibi.

Not:kendi fikirlerim değildir, fikirler dünyasından yansıtmalardır.
Koca onu nasıl beğeniyor o ana kadar. Aldıktan sonra manken mi oluyorlar kaş göz vs değişik bir gelenekmiş hele birde esmer ise ölse daha iyi.

Bu arada varyasyon nedir? Yeni bir varyant mı bulundu?

Koca onu nasıl beğeniyor o ana kadar. Aldıktan sonra manken mi oluyorlar kaş göz vs değişik bir gelenekmiş hele birde esmer ise ölse daha iyi.

Bu arada varyasyon nedir? Yeni bir varyant mı bulundu?
Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre; varyasyon,
1. isim Değişik biçim, varyete:
"Kültür düzeyine göre de çeşitli varyasyonlar gösterebilsin." - Haldun Taner
2.
isim, biyoloji Değişim.
3. isim, müzik Çeşitleme.
4. isim, dil bilimi Bir dil içindeki çeşitler.

gibi anlamlara gelmektedir.

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
tek taşı olan insan diye okudum başlığı, gidiyorum.....

Üst Alt