S
Serçe

Kaşlarını hiç almamıştır düz tarla gibidir.
ifadesiz derken ... yahu kaşı değişik model ve şekillerde almak neden ifadesizlik olsun kiHergün ifadesiz bir insana bakmak sana ne katar
Ya hiç almamış tan bahsediyorum ben. Değişik şekil ne kalp mi yapacakifadesiz derken ... yahu kaşı değişik model ve şekillerde almak neden ifadesizlik olsun ki
yani bunun birçok varyasyonları yapılamasa da bir kaç varyasyonu yapılabiliyordur. Tamamen almamak aslında orda yani Azerbeycan'da bildiğim kadarıyla ayıp karşılanıyor. Güya evelenmeden önce süslenmek sanırım etik bulunmuyor. Bu etikler çok değişik. Ülke ülke değişiyor hatta aynı ülke içinde yöre yöre değişebiliyor. Sanırım bazı yerlerde şöyle inaçlar var kaş alınacaksa evlendikten sonrta kocaya alınmalı. hahahahah yani onun için süslenilmeli gibi.Ya hiç almamış tan bahsediyorum ben. Değişik şekil ne kalp mi yapacak
Koca onu nasıl beğeniyor o ana kadar. Aldıktan sonra manken mi oluyorlar kaş göz vs değişik bir gelenekmiş hele birde esmer ise ölse daha iyi.yani bunun birçok varyasyonları yapılamasa da bir kaç varyasyonu yapılabiliyordur. Tamamen almamak aslında orda yani Azerbeycan'da bildiğim kadarıyla ayıp karşılanıyor. Güya evelenmeden önce süslenmek sanırım etik bulunmuyor. Bu etikler çok değişik. Ülke ülke değişiyor hatta aynı ülke içinde yöre yöre değişebiliyor. Sanırım bazı yerlerde şöyle inaçlar var kaş alınacaksa evlendikten sonrta kocaya alınmalı. hahahahah yani onun için süslenilmeli gibi.
Not:kendi fikirlerim değildir, fikirler dünyasından yansıtmalardır.
Türk Dil Kurumu sözlüğüne göre; varyasyon,Koca onu nasıl beğeniyor o ana kadar. Aldıktan sonra manken mi oluyorlar kaş göz vs değişik bir gelenekmiş hele birde esmer ise ölse daha iyi.
Bu arada varyasyon nedir? Yeni bir varyant mı bulundu?
Rica ederim, sağlıkla kalın. İyi günler dilerim.Yordum sizi de. Teşk ederim. Tek kaş devam.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.